1:a Advent

I går var det, som ni säkert vet, första advent. Och ni som känner oss. Vet att vi hade förlovningsdag. Japp. Fyra år minsann. Om något är sinnes. Så är det, det. Hur som. Vi firade som vanligt med att tända ljuset i adventsljusstaken på lördagsnatten. Egentligen ska det vara vid tolvslaget. Men en viss person orkade inte vara vara vaken så länge. Så vi fuskade. Men ljuset tändes.  ♥

I söndags. Blev det mer firande - lyxbrunch på Elit Park Hotell. Det var fantastiskt. Eftersom den personen som orkade vara vaken till efter tolvslaget, och var det. Inte orkade upp på morgonen. Kom vi dit först halv elva. Då var mamman och den lille totalt utsvultna och frossade i: äggröra, korv, köttbullar, bacon, ,pannkakor med sylt, frallor, olika pålägg, ägg, sill, ostar, juicer, te, muffins, frukt och ja gud vet allt. Men gott var det.

Som tur väl var fick den lille vilde en målarbok och kritor. Annars vet man inte hur det hela hade slutat. En 2½-åring uppskattar inte att sitta och njuta efter maten med en kopp te. Thats for sure.


Ljupt koncentrerade killar.


Här bad jag dem att le sitt största leende. Pappan verkar inte riktigt med på noterna. Men snygga är de. Mina fina.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0