Liten Lillebror!

En liten lillebror. Som nuförtiden är blixtsnabb. På att ta sig runt. Han kryper med en väldig fart. Går längsmed väggar och möbler. Ibland glömmer han sig och tar några steg utan att hålla i sig, han kan om han vill alltså.
 
Dessutom kan ha, käka småsten. Det är han expert på. Trots att han mycket väl vet att han inte får. Buslillebror är vad han är!
 

Me

Jag i solen. Innan jag for på shopping i tvåochenhalvtimme helt alone. Vilken lyx.
 
Jag kunde prova saker. Gå ut och hämta fler plagg och - prova igen. Herregud vilken lyx. Så nöjd med mina inköp. Det blev en hel del - trots - att jag har shoppingförbud.
 
 
 

Tipstolvan

Vilket trevligt väder denna helg har bjudit på. Som vi har njutit. Mest utomhus. Idag blev det till exempel tipsrunda I Sandsbro. Med skitsvåra frågor förvisso, och det tog skitlång tid. Otålig som jag är.
 
Men till slut landade vi här hemma för brunch med maffig pastasallad med pesto, bacon kyckling, fetaost och massa annat smarrigt, + fika på det.
 
 
Anledningen till att det tog sån sabla lång tid - 4 kids som vi promt skulle ha med oss.
 
 
 
 

E&A

Me and my girl!
 
Emilian och Alva på promenad.

Säljes

Nu säljer vi vår Teutonia S3 09. Annons ligger på Blocket. Som jag har gillat den. Men nu har vi stora barn. Och nya vagnar. Kom och köp!
 
Annonsen ligger här!
 
 
 
 

Inte I År Igen!

Golfsäsongen is on. I år igen. Suck. Pappan är - as we speak på en 18-hålsrunda. Som tar cirka 6-7 timmar. I knooooow!
 
Mamman har insett. Att hon kanske också måste börja spela. För att inte bli helt left alone. Då våra småkillar garanterat kommer att bli proffs.
 
Just look at this. Han ser redan ut som ett litet pro!
 
 
 
 
 
 

Jag Vill Också!

"Åh om man ändå var lite mer stor så man fick vara med."
 
Pappan, storebarnet och grannkids spelar bandy på altanen. Lillebror får stå inomhus och kolla på. Fy vad orättvist tycker han.
 
 
 

Mer Mini

Ja jag hade fotosession med babyn. Därför får ni ännu fler bildet. För att han är så underbart ljuvlig vår mini.
 
 
 

Emilian ❤

Vi hade någon form av middagsbjudning i lördags afton. Jag lagade mat. Som blev great. Helstekt fläskytterfilé med pressad potatis (vår nya grej) gräddsås, gelé och grönsaker. Om det var gott? Det kan ni fethajja!
 
Den store valde sina egna kläder. Som han var väldigt nöjd med. Och fick fin frisyr med"klet" i håret. Han är stor nu alltså. Snyggingen!
 
 
 

Adrian ❤

Vår baby. Adrian. 
 
  
 
 
 

Fredagsmys Med Pressad Potatis

Efter en hektisk dag med "toppmöte" i Helsingborg. Kom jag hem till det här. Dukat bord och vin. Städat hem och fantastisk familj.
 
Helg. Kan verkligen behövas. Veckan har varit crazy. Just the way I want it. Men nu loggar jag ut.
 
Japp, pressad potatis. Min man han är grym!
 

Kalasfin Och Stor

Om babyn känns stor. Ja då. Känns den store, nästan all grown up. Idag gick han på barnkalas. Själv. Han beodrade sin mamma att åka och komma tillbaka först när kalaset var slut.
 
Jomenvisst. Alltså fick jag loss två underbara timmar av shopping. Trots att jag har shoppingförbud. Gillar!
 
Min kalasfina son nr1.

10-månader!

Idag blir vår lilla baby 10 månader. Det är sinnes vad tiden går. Idag tog han 3-4 stapplande steg. Plus att han kan stå helt själv, när han vill.
 
Han är den bästa babyn. Glad och gosig. Tycker om att kramas och att vara nära. Han älskar sin storebror och skrattar sitt bubblande babyskratt när de leker tillsammans.
 
Finaste finaste Adrian. Just det ja, han kan läsa också!
 
 
 
 

Party-Girl

Inflyttningsfesten på jobbet ja. Herregud. Vilken skiva vi fick till. Trots en mängd oförutsedda missions klarade vi oss rätt bra. Jag höll ut till the end. Och ramlade hemåt vid tvåtiden.
 
Då hade jag hunnit med att styra upp en väldans trevlig och intern tipsrunda. Vinna ett music quiz (inte tack vare mig - jag var i rätt lag helt enkelt). Lista ut att jag var Darth Vader. Och få lappar som sa "stilikon" och "vill jag inte bli inlåst i en hiss tillsammans med".
 
Mina kollegor rockar och jag hoppas att de hade lika trevligt som jag.

 
 

Saknar Mina Finaste

Mamman har varit alone o helgen. Pappan for til Sthlm på UFC-gala. Han passar dessutom på att ha lite välbehövlig semester och beräknas komma hem först på tisdag.
 
Småkillarna blev hämtade och har varit hos mormor och morfar. Då mamman hade personalfest på jobbet och andra åtaganden igår. Men som jag har saknat dem. Helt alone, trött, en smula bakis och lite ynklig. Men nu är de på väg. Tillsammans med mormor som ska stanna i några dagar. Trevligt!
 
I telefonen lördagskväll:
 
Mamman: Åh vad jag saknar dig Emilian
Emilian: Men mamma, jag kommer ju hem snart!
 
 

The Ericsson´s

Mina killar.
 
 
 

Vitt På Vårt Hus

När jag skrev donade utomhus menar jag inte att vi satt ny panel på gavlarna. Vilket vi i och för sig gjort.
 
Eller inte vi. Men ni fattar. Snyggt blir det. Vitt som vil gillar mest.
 
 
 
 
 

Mitt Bästa Bord

Det går så sjukt snabbt. När man är ledig. Men som vi har njutit och haft det bra. Vi har premiärgrillat hos Mia och Fredde. Vi har sovit en hel massa. Sett lite film Donat utomhus. Shoppat.
 
Och fått hem vårt nya bord. Som jag älskar. Jag är så sjukt nöjd. Har längtat, sedan vi typ köpte huset, efter ett stort matbord där vi kan få plats många. Där vi kan ha trevliga arrangemang i form av ljus och onödoga prydnadssaker. Bästa.
 
Före:
 
Efter i dagsljus:
 
I kvällsljus
 
Mitt arrangemang - sjukt nöjd, som vanligt.

RSS 2.0