Golfproffs Nästa

Jaha. Tanken är att han ska säkra ekonomin för familjen. Emilian 3 år, har idag fått sin första golfbag med tillhörande klubbor. Tack snälla farmor och farfar.
 
Det var antingen det eller en rutschkana. Men ingen har väl blivit rik på att åka rutschkana. Så valet var väl ganska enkelt. Katching!
 
 
 
 

Zzznark!

Så mysigt. Mini sussar på pappan. Att det är em-semifinal skiter han fullständigt i. Who can blame him.
 
 
 
 
 
 

Gifts

Vissa är minsann en smula bortskämda. Den store fick häromdagen en sådan här fin rygga av mormor och morfar. Och i den - fanns det bilar. Herregud, bara sådär. Lillebror fick en gosekatt. Mamman, hon fick ingenting. Eller jo, ett fack med ägg. Tack och bock.
 
Nya jeans har han också. Den lille fashionistan. Dem har pappan köpt. Vissa har det bra. Mamman vill kanske inte direkt ha nya jeans. Mer komma i sina gamla...

Solig Morgon

Äntligen sol. Och äntligen lite kvalitétstid med min fina man. I och för sig ses vi/är vi hemma tillsammans hela dagarna. Men då kommer liksom vardagen emellan.
 
Idag fick vi lång härlig frukost i solen. Tillsammans. Helt i fred. Då den lille sov sött i sin vagn bredvid. Och den store är hos mormor och morfar en sväng. Lyx. Frukost at 11.19 - inte fel med sovmorgon.
 
  
 

Jag Ska Köra - JAG!

Som sagt, idag tog jag mina båda barn (shit jag har två barn liksom) och drog till Diana med barn på fika/playdate. Nedan ser ni eftermiddagens attraktion.
 
Oh my vad min Emilian har surrat om den här bilen. Om någon annan fick åka/köra? Knappt. Ellie på tur. Alice och Emilian, på väg till tandläkaren (?) och så David, under hatten. Han som äger bilen.
 
 
 

Playdate

Idag playdate. Sex mammor. 11 kids. Alltså allvarligt 11 kids. Det är inget man roddar runt bara sådär, Men det gick finfint. Nästan inget bråk alls. Min minsta sov hela tiden. Phu på det. Min stora röjde så det räckte för två ändå.
 
 
Lite av hur det såg ut. Och här saknas det ändå tre kids. Det är livat och livligt. All the time. Men mamman lyckades ändå trycka i sig ljuvlig kladdkaka med chokladbitar. Och grädde. Och jordgubbar. Mitt nya liv ja, det går väl sådär.
 
 

Ta Inte Min Flarra

Mini äter. Och håller krampaktigt i sin flaska. Just in case - att den skulle springa iväg. Och som han äter. Ett riktigt matvrak minsann. Plutten.
 

Vi Pärlar

När det regnar såhär mycket. Då får man hitta på inomhusaktiviteter. Här pärlars det. Pappan och Emilian. Mamman fotar och sorterar sina örhängen. Mycket viktig aktivitet det också.
 
Mamman och lillebror fick sedan fina armband.

The Winner Takes It All

Jag gjorde mitt bästa. Spelade på riktigt. Men han var vass, det var han. Som tur väl var så vann jag. Med ett par. Men jag vann, thats what matters!
 
     

Läs Alltid Det Finstilta Längst Ner!

Jag förstår inte riktigt. Men det är alltid stressigt när vi ska iväg någonstan. Idag var inget undantag. Stressade som tusan för att hinna till familjerättsenheten där pappan skulle skriva på för faderskap till den minsta. I bilen läser jag på kallelsen för att se vart det ligger. Med cirka en minut till godo ser jag vad som står längst ner....
 
 
Alltså behöver vi inte åka dit utan kan få pappren hemskickade. Ringer från bilen. Känner mig som en idiot med noll framförhållning - so not me. Men slipper komma in och vi kan åka till Samarkand och shoppa i stället. Win-Win liksom!

Sovrytm

Vi har hamnat i en märklig dygnsrytm. Vi sover. Typ hela tiden. I omgångar. Vädret visar sig från sin sämsta sida och vi häckar inomhus. Och ja, sover lite mera. Men igår kväll tog vi oss ut en stund.
 
     
 
     
Det blev fotboll på skolgården. Där vi även fann en rolig bil och andra roligheter. Sedan spelade killarna bandy på gatan och pappan kunde inte stå emot utan var tvungen att glänsa. Mamman gick in och dukade upp frosseribuffé. Men i morgon är det måndag. Och då startar mitt nya liv! Yes box!

Här Är Det Jag Som Bestämmer!

Hörrududu mamma! Exakt såhär ser han ut när han bannar sin mamma. Och tro mig. Det gör han. Allt
 som oftas, är det han och pappan, mot mamman. Måtte son nummer 2 välja mammans sida.
 
 
Men sen blir han snäll och ler sött. Då smälter mamman.
 
 

Kvällsmat

Just det. Grillade såklart på kvällen. Ryggbiff, karré, baconlindad sparris och halloumi. Potatisgratäng, sallad och tårta på det. Vi rullade sedan hem. Tur att det bara är typ tre meter.

Sorry för halväten tallrik. Var så hungrig. Trots den massiva lunchen I know.

Midsommarmat

Och så maten. På midsommarafton. Galet mycket. Inte helt oväntat nej. Lunchen här hos oss. Tillsammans med Johan och Emma. Samt våra grannar, Mats, Ann-Louise (eller Lannloliiiis som Emilian säger) Oliver och Minnah.
 
Solen tittade fram och vi njöt av att vara i princip ensamma på gatan. Och av den goda maten och drycken. Jag lyxade till med en Baccadi. Efter alkoholuppehåll på nio månader kändes det härligt syndigt.
 
   
Buffé I like!
 
    
My plate. Den omtalade skaldjurstårtan som min man äääälskar över allt annat typ. Och min breezer.
 
   
Rabarberpaj. Älskade jordgubbar. Och - Tequilarace!

Frosseri

Tonight kör vi chips, dip, glass, godis och läsk. Varför inte. Det är bara midsommardagen en gång per år. Tycker att vi är värda detta. För att vi åt så himla mycket igår liksom. Återkommer om det.
 
Tog med mig den store till affären. Han fick välja allt han ville. Och jag likaså. De två som var kvar hemma. Det fick gilla läget helt enkelt.
 
 

Glad Midsommar

Glad Midsommar Alla
 
 

Bra Planering Är A Och O

Alltså jag vet hur lyxigt vi har det. Det är sommar. Typ. Vi har fått en ljuvlig bebis. Och vi är lediga. Tillsammans. I Sju veckor. Eller ja snart har de där 10 pappadagarna passerat. Men då blir det semester för pappan. Snacka om att få landa i lugn och ro. Landa i livet som tvåbarnsföräldrar. Bra planering med andra ord.

Idag var det vägning av mini på BVC. Och yes, han är uppe och över födelsevikten. Precis som sig bör efter 2 veckor (idag 13 dagar). Han ligger perfekt på sina kurvor. Hade vuxit 2cm också. Stora killen nu alltså.


52 cm och 3690g today!



Cykel Och Gång

Första längre promenaden. Med vagn. Gick bra. Till dagis för att hämta min stora. Som numera cyklar själv. Om än en aning vingligt.

En liten vurpa blev det också. Men på det stora hela. Gick allt riktigt bra. Även om jag går i snigeltakt och lutar mig mot vagnen så tar vi oss framåt.






Med Mormor

Lillebror. I mormors famn. Gosungen. Som är hur snäll som helst. Sover, äter och sover igen. Ja och så kissar han en del. Mest på pappan faktiskt. Märkligt det där.


"Jag Hjälper Min Pappa"

Son nummer 1. Han är duktig. Hjälper alltid till. När pappan donar med saker och ting. Idag lassar de grus. Och kör skottkärra. Så duktiga så.






Footner

Det här skulle kommit upp idag på förmiddagen via aj fönen. Men det verkar inte ha funkat.


Jaha så ska jag också testa. Footner. En socka med gel i som man trär på fötterna. Låter verka i en timme (!!), sov bebis sov. Sedan inom 5-10 dagar ska all död/gammal hud och förhårdnader försvinna/flagas av. We will see about that. Stay tuned.

Ligger här på soffan nu och väntar. Ganska behagligt. Speciellt om alternativet är att bygga sandlåda, som min man gör. Hm ser nu att bilden ser störd ut. Jag har dessutom svarta USA-sockar (heter det va?) över plastsockorna. Jaja.


Optimistisk

Möjligen att jag är en smula för optimistisk. Men idag köpte jag fyra pocket. Tanken är att jag ska hinna läsa.

Det är ju ingen tung lektyr. Som ni ser. Men med en vild 3-åring + en nyfödd borde det inte bli så mycket tid över. Eller?!

Mini ser mest ut såhär om dagarna. Och den äldre han hänger utomhus m diverse kids on the street. Så kanske ändå.


Min Minsta

Precis i detta nu. Min minsta. Mätt och belåten. Ligger och myser. Med sin mamma. De stora killarna är ute och spelar fotboll. Mamman glad att någon ville stanna inne i sängen. Mys.






Söndagsfika de Lux

Idag hade vi Johan och Emma på besök. Tyvärr kom bara deras magar med på bild. Varav i en det bakas. Och appropå bakning...

Jag hade gjort en knäckig ananaspaj och de hade med sig ljuvlig kladdkaka. Dessa två bakverk i kombination, samt med vaniljglass till. Herregud så gott. Rekomenderas som tusan. Try it!




Ja jag vet muppbild. Men alltid bättre än ingen.


No Turning Back

Nu är definitivt bestämt. Ifyllt och snart inskickat. Bebis har fått sina namn. Gustav. Eric. Adrian. Ericsson. Tre namn precis som övriga i familjen.

Gustav efter farfar. Eric, efter pappa och storebror som båda heter det. Och Adrian för att det passar honom. Ericsson heter numera alla killarna i familjen. Mamman? Hon väntar fortfarande, kan man väl säga...


Two In Da Gym

Hej lillebror. Jag vill också vara liten och ligga i babygymet. Och ha grå luvtröja på mig. Det måste vara rättvist.


Dagens Bästa

"Zlatan han är stor. Och lång. Och stark. Och så har han stora fötter. - Och en lång näsa har han"

Emilian 3 år!


Matvanor

Dagens lunch. Jag åt det här. Någon form av tonfisksallad. Fräscht och somrigt. Mina killar åt gröt. Tomtegröt (risgrynsgröt) med kanel. Smaken är som baken!


Today!

Nej man blir inte smal direkt. I alla fall inte jag. Men är nere på inskrivningsvikt i alla fall. Och magen är plattare (no shit). Skönt att få tillbaka sin kropp och sig själv. Tack alla som sagt att jag ser fin ut. Det betyder massor!


Today!

Matchdags

Kom igen England. Vi är redo. Eller i alla fall så är Emilian redo. För fotboll.


For The First Time

Premiärtur i vagnen. Han var inte så jätteimponerad nej. Vill helst vara uppe i famnen. Men sedan sov han en stund. Samt fick gå på promenad med pappa och storebror. Det dög i alla fall.


At Affären

Hela familjen på tur. Eller i alla fall i affären. Det är ett litet projekt. Att få med båda kidsen. Och mannen. Och sig själv. Och vagn. Och skötväska. Etcetera.

Dessvärre hade typ hela Växjö bestämt sig för att handla på ICA Kvantum just denna fredag vid 12. Men allt gick bra. Ingen tappades bort och vi fick med oss mat hem. Mest korv tror jag.


Lilla A åker bil. Känns som att han gillar.


Stora E har fått tre (!) tandkrämstuber som han håller hårt i. Vagn, kundvagn och kids. Man rattar inte runt det där alone i första taget. Och nej, jag vet inte varför de helt ostrategiskt har placerat vindruvor vid kassan. Dyra var de också. Gillar vi inte!

Right Now

Precis just nu. Jag (den osminkade sanningen) och mina killar. Pappan? Golf of course. Jag ser nu, att jag ser ut som ett trött vrak. Känner mig ûbertrött, trots att jag inte gör någonting om dagarna. Och. Trots att bebis sover hela nätterna.

Igår sov han typ hela kvällen. Lades i säng runt 23.00, mat vid 04.30 sedan sov han till 09.00. Inte heller stördes han av att den store susade in 07.30 och stimmade om välling. Det är en mycket uppskattad mysbebbe vi har fått. Har jag sagt att han aldrig (bara när han tvättas) skriker heller?! I know! Vill ha liksom!


Igår

Igår hade vi besök. Mia, Fredrik och lilla Hanne. Som bara är fyra dagar äldre än vår Adrian. Första mötet blev en lugn historia. Båda sov. Typ hela tiden.



På eftermiddagen kom Åsa från BVC. Allt såg bra ut och hon sa till och med att Adrian var perfekt. Ja det kanske hon säger till alla. But still. Och han vägde bra dessutom. Phu!

Statistik:

Födelsevikt: 3620g
Utskrivningsvikt från BB: 3359g
Vikt igår 6 dagar gammal: 3530g

Far Och Son

Far och son ja. Sonen som även idag har varit supersnäll. Och natten gick galant. Somnade 22 (eller han sover mest hela tiden), en matning vid 03 och en vid 07 samt uppstigning 09. Helt okey. Verkligen helt okey.





Nu kanske ni tycker att det är mycket bebis och barn hela tiden. Men ja, jag tar mig ju inte ur huset. Hasar runt som en vålnad. Men det går bättre och bättre. Idag skulle vi tagit oss på promenad. Men jag somnade visst i stället.

Storebror och pappan däremot. De far och flänger. Ut och in. Cyklar, spelar golf, tennis, löpning, lekplatshäng, grillar, shoppar - you name it. Men för mamman blir det inomhushäng. Ganska soft det med.

A. Ericsson

Alltså. Det här måste vara bland det mest underbara som finns. Bebis på magen. Man kan sitta i timmar. Och bara andas bebis. Min fina fina.







Och just det. Lillebror heter Adrian Ericsson. Varsågoda!

Sovbebis

Jag inser att man inte kan trycka på repeat. Men i natt. Underbart. Den lille (som numera får benämnas som den store iofs) somnade relativt enkelt runt halv nio. Bebis hängde i soffan och bevittnade en ganska usel fotbollsmatch. Eller han sov nog mest om jag ska vara ärlig. Önskar att jag hade gjort detsamma, då matchen typ sög. Eller de flesta svenska spelarna var kassa i alla fall

Hur som, gick vi och lade oss vid elva. Bebis sov till fem och fick mat. Sedan minns jag inget mer. Förutom att jag av mig själv chockvaknade 08.26. Helt tyst i huset. Alla sov. Den store ska vara på dagis 09.00. Hur kan detta komma sig? Är vår bebis en mirakelbebis som tycker om att sova? Hoppas, hoppas - åh gud hoppas.

Uppdate: Nu har han sovit förmiddag. I snart 3½ timme. Ska de vara såhär. Sover bebbar såhär mycket?

Superstolt

Såhär satt han. Den stoltaste storebrorsan ever. I ungefär två minuter. Sedan blev det för jobbigt. Men ändå. Lite roligt att ha fått en lillebror.

Mina killar liksom!

 


"men de andra brukar ha med sin lillebror"

Just nu sa Emilian, när han skulle iväg till dagis med pappan:

"men de andra brukar ha med sin lillebror"


Det är ju sant. Och så fantastiskt fint. Att jag nu ligger här och storbölar. Å hans vägnar. Att han ville visa upp lillebror är självklart.

Men sedan skuttade han iväg. Och skrek "japp" när jag sa att jag älskar honom. Så han var nog glad ändå. Men så fint med syskonkärlek. Fint och alldeles för sentimentalt för mamman.

Hemma Med En Lillebror ♥

Precis just nu. Ligger lillebror här bredvid mig. Han snusar så sött. Och har gjort de senaste 2½-timmen. Allt har gått bra. Vi kom hem i går förmiddag och har bara tagit det lugnt och njutit av att vara fyra i familjen.




Jag storbölar en hel del. Nu för att han är så fin. På bilden. Baby-blues I guess.


Morgonen Till Den Mest Spännande Och Viktigaste Dagen Ever

I torsdags var det så dags. Planerat kejsarsnitt. Kl 08.00 skulle vi vara på plats på förlossningen. Jag, planeringsfreak som man är, ville såklart vara i god tid. Inte känna stress utan bara ta det lugnt och känna att allt skulle gå bra. Det blev inte riktigt så.
Jag somnade trots nervositet och pirr i magen ganska tidigt kvällen innan. Men vaknade redan kl 04 på morgonen och kunde absolut inte somna om. Vid halv sex var jag uppe och duschade med specialrengöringsmedel inför operationen. Framåt halv sju väckte jag min man. Som hade lovat att vi skulle åka 07.30, och tänkte att nu har han gott om tid. Men för dem som inte känner min man, han har extremstora problem med att komma upp om morgnarna. Och somnar om over and over.

Likaså denna dag. Som typ kändes som den viktigaste och mest spännande dagen ever. Men min man han bara sov och sov. Jag stod redo i hallen med både min bb-väska och bebisens skötväska. Packade för en vecka sedan. 07.15 - hade han fortfarande inte stigit upp. Eftersom han dessutom har ett tokdåligt morgonhumör vill man inte tjata eller gnälla på honom heller. Fast egentligen ville jag slå honom, skithårt, med typ brödkaveln.

Till sist masade han sig trots allt upp och in i duschen. Men allt tog lång tid, som vanligt. Han skulle ju inte opereras och var således inte satt på fasta. Alltså borde han väl käka också. Jag satt i bilen 07.40 och väntade. Vrålsur. På den viktigaste och mest spännande dagen ever. Vrålsur, tokarg och irriterad. Till slut kom han. Med lite saker hastigt nedrafsade i en plastpåse (!!). Typ en dvd-spelare och en tandborste. Märk väl, inget ombyte av kläder eller andra normala ting.

I bilen var jag riktigt sur.  Lägg där till morgonrusningstrafik 08.56. Den värsta tiden på dygnet. Till slut släpper det för mig och jag vrålar på honom. Att han är en idiot. Som inte bryr sig. Som inte visar någon respekt. Som är så jävla dryg och seg och skiter i mig. Ja allt jag kan komma på. Skriker som en dåre.

Dessutom sitter jag i baksätet, som en surunge. (Emilias stol är i framsätet numera.) Tårarna sprutar och jag kan nästan inte prata för all gråt, jag kippar efter luft samtidigt som jag tokskriker. På den mest spännande och viktigaste dagen ever. Tokskriker!

Vi kommer i alla fall fram och min man inser att det nog inte är läge att leta parkering och betala. Utan ställer sig på 30-minutersplats utanför sjukhuset. Vi hastar (vissa med lite svårigheter) in och är faktiskt framme på förlossningen 08.01. Jag helt rödgråten och stämningen relativt dålig.

Väl inne på vårt förlossningsrum är allt lugnt och mysigt. Vi får veta att operationen är kl 10.00 och det enda som ska göras fram tills dess är att jag ska byta om och en del prover ska tas. Så nej, det kanske inte var hela världen att han var sen. (Men han är alltid sen.) Jag insåg att jag överreagerat som sjutton och varit värsta babyzillan.

Vi kunde fnissa åt det tillsammans, samtidigt som han erkände han han nog borde uppsöka någon läkare. Kanske senare under dagen för att få svar på varför han inte kan komma upp om morgnarna. Ganska mycket drama alltså, redan innan det mest spännande och viktigaste ever, skulle ske. Förlossningen av vår son nummer 2. Som är en helt annan story.


Som "straff" publicerar jag denna bild. Som jag vet att han inte är helt bekväm med. Mohahaha!

Allting Redo För Vårt ♥

Vi storstädar. Överallt. Helt galet. Tänkte att bebis inte skulle få ett första intryck, av att vi är stökiga/slarviga personer. Det kommer han att kunna räkna ut framöver ändå.

Men nu är här finfint. Allt är klart och förberett. Gräset är klippt (han lär ju bry sig om det). Babyskyddet monterat. Liggdelen till vagnen framplockad. Kläderna tvättade. Sängen bäddad. Han är så efterlängtad och välkommen. ♥
 
 


Information På Förlossningen

Idag har vi varit på förlossningen. För lite tester och information. Man får inte ha på sin mobiltelefon. Men eftersom att min man hade jour var han tvungen. Och jag ville inte vara sämre utan trotsade regler samt smygtog denna bild.



Magen är kopplad till maskinen som mäter bebisens hjärtslag samt eventuella sammandragningar och värkar hos mig. Allt såg bra ut och kurvan flöt på som den ska. Dessutom fick vi göra ett litet miniultraljud och hälsa på bebisen ännu en gång. Mys och gos. Han var så fin så fin.

Vi  träffade barnmorska, förlossningsläkare och narkosläkare. Alla sa typ samma saker. Så nu är vi väl informerade. Snart är det dags. Men först. Lite vila och uppladdning samt boande i vårt hus.


Måndagens

Jag i går. Sista hämtningen på dagis. Innan vi blir en till i familjen. Jacka, snorgammal från NH i stl XS (sinnes). Klänning HM och gravidleggings HM.

Nu är vår lille på semester, i Karlshamn, med mormor och morfar. Mamman och pappan har lite semester de också. Lite alone time innan livet förändras radikalt.



Dessutom vill vi säga grattis. Till Fredrik och Mia, som en stund efter midnatt i lördags fick en liten Hanne. Äntligen och stort stort grattis.


Kör Truck

Emilian fick så mycket fint av sina kompisar på kalaset. Men den här prylen blev han nog lite extra glad över. En  truck som han kan styra själv med dosa.

Han kör framåt, bakåt, snurrar och lyfter containern. Angående tröjan. Det är bara den som duger nu för tiden. 



 


Dagens Tips

Måste bara tipsa om det här. Som Cissi hade fixat så fint. Minicupcakes. Otroligt uppskattat av de små. De äter ju aldrig en hel muffin. Men de här gick åt som smör på barnkalaset. Perfekta och så otroligt söta.



Och chokladbollar med strössel är alltid uppskattat. Av stora som små. Tror nästan att min son åt hälften. Och den andra hälften - åt nog min man.


Har Han Kommit Nu?

I vintras när vi började prata med den lille om att det skulle komma en lillebror. Då visste vi inte riktigt exakt när, utan sa mer att han skulle komma till sommaren. Runt den lilles födelsedag. Därför kanske inte så konstigt att han tänkte såhär. När vi kom in klockan 07.00 med vår falsksång....

Mamman och Pappan: Ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år....
Den lille: zzzzzz
Mamman och Pappan: Ja visst ska han leva, ja visst ska han leva uti hundrade år....
Den lille: zzzz

Mamman och Pappan sjunger lite högre. Och den lille sätter sig upp. Kollar sig yrvaket omkring.

Den lille: Har han kommit nu?
Mamman och Pappan: ???
Den lille: Har lillebror kommit nu?


B A R N K A L A S

Den var ett livligt barnkalas. Roligt och skoj på alla sätt och vis. Emilian och Greta fick jättefina presenter och riktigt solade sig i glansen som huvudpersoner.

Alla gäster hade roligt och åt korv, glass och små minicupcakes med god aptit. Fiskdammen var populär och när björnen sover drog igång var alla med och lekte. Superlyckad eftermiddag. Tack till alla inblandade.

Bildbomb.

  



  

Nu är familjen på Hedvägen helt slut. Den lille har lekt med alla sina leksaker och ligger as we speak däckad i soffan framför Bolibompa. Mamman och pappan vilar sig också. Det är tur att de små bara fyller år en gång per år.



Finklädda Och Redo

Mamman och den lille. Uppklädda och redo för barnkalas. Båda har vilat i timmar och riktigt laddat.

Den lille har valt outfit själv. Men skippade slirren. Han ville ha likadan frisyr som Prime (i Gladiatorerna). Så det har pappan fixat. Som ni ser.




Prinstårta

Den lille fick välja meny. Dagen till ära. Han valde korv. Så det fick han. De vuxna fick vuxenmat. Smarrig potatisgratäng och helgrillad karré. Och så lite tårta också.

Vilken tur att han fyllde på en lördag. För det blev en hel del godis också.

  


Födelsedag

Den lille 3 år idag. Inte så liten längre. Tydligen tar det på krafterna. Med födelsefirande. Eller var det mammans fel. Som stimmade upp pappan redan 07.00 för att sjunga för födelsedagsbarnet. Som sov stenhårt.  

Bilden är tagen runt 11 på förmiddagen. Mamman kommer hem efter en tur ute och finner killarna like this. Slagna hjältar. Observera att den lille har sitt nya tennisracket med sig. Likaså är den nya fotbollströjan med nr 10, Zlatan på. Och de nya jeansen.




Förutom det fick han; mini dvd (bärbar), dvd-film, verktyg, vattenpistol, strandspel, fyra-i-radspel, riktig innebandyklubba, 2 par shorts, jacka, keps, linnen, kalsonger, tröja, sparkcykel, vattenballonger, tatueringar, tuschpennor, leksaksbil, såpbubblor, bollar, och säkert något mer som jag har glömt. Han fick många paket i alla fall. Inte konstigt att han blev trött.


Vi Är Redo För Morgondagen!

Mamman och pappan är redo för en tidig morgon av firande. Den lille ska det sjungas för. 3 år minsann.

Ingen liten kille längre. Vår stora. Fina. Underbara son. Älskar dig Emilian. Grattis!


image description
Någon som kan urskilja vad en del paket kan tänkas innehålla?


Min Omtänksamma Och Fina!

Jag har nog världens mest omtänksamma unge. Han förstår att mamma är trött och behöver vila. För att lillebror bor i magen. Så idag när mamman vilade/sov som en gris/snarkade tokhögt. Kröp han snällt upp i sängen bredvid.

Kollade på Svt-play och hade hörlurar på sig, för att inte störa. I en hel timme satt han blixtstilla. När jag sedan vaknade frågade han om jag sovit gott och om lillebror också var vaken nu. Gullungen!


Dagens Frulle

Dagens tips. I stället för fika i ur och skur. Kör frulle. Bjud in folk och gå loss. Idag bjöd jag in grannfrun + barn. Är ju jätteroligt att käka frulle tillsammans. När vi ändå är hemma båda två + bor bredvid varandra.

Hon fastnade tyvärr inte på bild. Men frukostbordet och den lille i bakgrunden kom i alla fall med. Den lille helt hypnotiserad. Bolibompa på TV. Men sedan tryckte han tre (!) ägg, yoggi och macka.


RSS 2.0