Akutsjuk

Som om det inte har varit enough med sjukhusmiljö. Körde 4 timmar till idag. Varav 2 på akuten. Suck. Ännu en allergisk reaktion. Nej en allergisk chock. På vad vet ingen. Men jag fick utslag över precis hela mig. Ansiktet svullnade upp och tja, jag såg inte direkt vacker ut. Skräckinjagande. Ont gjorde det också. Som tusan. 

Nu skriver jag i dåtid. För jag hoppas att det ska bli så. Men ännu är jag inte återställd. Trots 12 kortisontabletter. Önska mig en god natt. Har inte sovit mer än en timme i stöden sedan förrförra onsdagen. Behöver sömn.


Sjukmat

Hemma igen. Skönt. Men oskönt sjuk än. Får massa piller. Som gör mig sömning. Sover mest. Och kliar mig. Mer allergiska reaktioner. Kli. Men bra att få vara hemma.

En annan anledning till att man verkligen vill hem från sjukhuset. Maten. Örk. Under all kritik. Första kvällen. Fick jag välja på (alltid två val) aprikoskräm (är det mat eller?) eller blodpudding. Hatar blodpudding. Valde ändock det, då jag hoppades att de slängt med någon potatisbulle. But no. As you can see.

Gourmet var det här! Det lilla jag fick i mig kom snart upp igen. Och det var allt annat än gourmet:igt. Sorry för mycket information.  

Lunchen dagen efter tog det sig. Någon slags biff och faktiskt smakrik sås. Dock väldigt skolmatsalskänsla.  


Kan konstatera att kvällsmålen var värst. Sparrissoppa eller risgrynsgröt. Örk på båda. Tog soppan för att komma åt mackan. Som var det enda jag åt.


Innan hemfärd hann jag få ett mål till. Kokt fisk. Ja vad säger man. Kokt fisk.


Är nu glad att vara hemma. Min man har serverat köttbullar (momors hemmagjorda) och snabbmakaroner. Gott så in i helvete. Det hade man aldrig kunnat tro.


Sjukhusvistelse

Såhär ligger det till. Fick en infektion. Fick medicin. Fick allergisk reaktion. Fick ont så in i helvete. Ligger nu inlagd på sjukhuset. Long story short. Mår bättre. Men inte bra. Kanske får komma hem i morgon. Over and out.


No Car

Åh den som hade haft en kamera idag. När min man och Mattias kom ut från simhallen. Efter en hel dags simlektionande. Och upptäckte. Att bilen var borta. Mohahaha.

Jag min arma stackare skulle ta bussen hem från stan efter jobb. Men ingen buss kom. Ville inte vänta en timme på nästa. Kom på den brillianta idén att promenera upp till simhallen. Helt sonika ta bilen (hade nyckel med mig) och fara hem. Skickade dock ett sms med info. Bara det - att det inte lästes.

Hade varit mycket roligt att se deras faces. Ingen skada skedd alltså. Men jag fick fara iväg och hämta upp. Totally värt.


Miss You

Lördag kväll. Vi har just vaknat. Japp eftermiddagslurandet blev en smula längre än beräknat. Donken till middag. Örk. Men i morgon vankas det söndagsstek hemma i Älmhult. Där den lille redan befinner sig. Bara sådär. Spontant fick han hänga på mormor dit igår.

Här är just innan avfärd. Gissa om någon var mallig. På pappans axlar. Saknar honom som sjutton. Den lille vilde. Och ja - han har andra kläder. Men han är envis som satan. Och nu duger endast den här outfiten.


Fredagspunkter

I morgon är det fredag. Igen. Den lille har varit hemma från dagis en hel vecka. Förra fredagen. Vabb för mamman. Men inte var hon sysslolös för det. Nej förra fredagen gjorde jag följande:

Skjutsade min man till sitt jobb.
Paniksprang in på ICA och köpte en stekpanna. Med den lille i släptåg.
Styrde upp köttfärslimpa, kokt potatis och gräddsås. Klockan tio på förmiddagen.
Packade inför min GBG-resa. Glömde packa stekpannan som var en present.
Styrde upp mig själv.
Insåg precis när vi skulle åka att mina stövlar var kvar på jobbet.
Körde bil på en gågata.
Fick min personal att lämna butiken obemannad för att springa ut med stövlarna.
Körde på ännu en gågata. Under fredagsrushen.
Besökte ett glasmästeri. Hade inga pengar. Fick mina glasskivor ändå. Såklart.
Köpte färg.
Sprang i ösregn.
Besökte Gottegrisen.
Hängde på min mans jobb.
Fick skjuts till Alvesta.
Spillde vitlökssås på min väska.
Åkte tåg. Som gick i tid.
Såg lite av tre olika filmer på tåget.
Kom till GBG.
Åkte spårvagn.
Stimmade till det på en thairestaurang.
Köpte en hel massa godis.
Gick över en becksvart kyrkogår. Gick långt.

Herregud vilken lång lista. Stoppar nog här. Men resten av den kvällen tillbringade jag med min fina vän Erica och alldeles för mycket mat och godis. Att jag sedan snarkade natten lång var inget jag själv märkte. Men vissa andra sov visst inte alls. Sorry för det. Och tack för en trevlig vistelse. Imorgon fredag igen. Bjuder nog inte på lika många punkter. Men man ska aldrig säga aldrig.  Det Här Är För Jävla Sjukt

This is läskigt som tusan. Fokusera på de tre prickarna ovanför näsan i tio sekunder. Titta sedan upp i taket i tjugo sekunder. Usch och tvi. Wierd och läskigt.Bilden hämtade jag här.


Grown Up

En sista bild från idag. Men ärligt. Ser det här ut som en 2år(ochfyramånader)-ing? Jag tycker att han ser ut som 7 going on 15. Mamman hänger inte med. Min bebis liksom. Vart tog han vägen?


Japp ny outfit. Om man är sjuk måste man ju piggas upp. Med nya kläder. Alltid nya kläder. Det vet ni va?!


Ibland Blir Det Såhär

När man är sjuk. Då får man tydligen vara på mammans jobb. Och sitta såhär. Är det vettigt? Förmodligen inte. Vad han gör? Spelar maracas med minpastillburk - såklart.Och vinkar till förbipasserande. Från kassadisken.


Emilian Sjuk

Det kanske inte syns så jätteväl. Men den lille är sjuk. Hög feber och hemsk hosta. Vi kurera. Vatten, välling och vindruvor. Alvedon och bisolvon. Tur att han är förtjust i saker på V och i medicin. 

 Trots övrig matvägran lyckades han idag, trycka i sig, ett grönt marsipanklätt bakverk. Han är nog på bättrningsvägen ändå. Hoppas hoppas. 

 
När Mamman Är Borta

Här åker mamman bort en helg. Och vad händer? Massor. Pappan och den lille for till IKEA. Överskåp inhandlades. Andra saker inhandlades. Dessutom målades glasskiva och sattes upp. Hyllor fick komma på plats. 

Mamman glatt överraskad och imponerad. Kanske borde åka bort oftare.


Dagens tips. Köp en glasskiva. Måla den svart (eller valfri kulör). Tjoffa upp på väggen. Ursnyggt. Galet fint faktiskt.


Flera Olika!

På min tid fick man en bild. Såg man ut som crap på den fick man vara glad ändå. Nuförtiden får man flera olika. Fun and fun.


Småbilder att byta med sina polare.


WOW och WOW

Jodå han fastnade. Och blev fin. Såklart. Men shit vilka bilder. Nu har jag fotat bilderna med ajfönen och således försvinner skärpan en smula. Men ni kan se motivet. Grymmaste killen liksom.

  


Vad säger ni nu då? Va? Är han inte snygg som tusan?!


Idag är en bra dag. Trots att jag blev meddelad. Av en kund. Att min klänning fastnat i mina strumpbyxor bak vid rumpan. Ja ni kan ju själva tänka er hur det såg ut. Tyvärr var det under en period då det befann sig cirka tio personer i butiken. Varav en man. Och jag for runt som en skållad råtta för att hinna med alla. 

Klänningen instoppad i strumpbyxorna alltså. Tur i oturen att jag verkligen hade stumpbyxor. (Och svarta trosor.) But still. Måste sett otroligt roligt ut. Jaja jag bjuder på det.

För idag är en fin dag. Och jag fick den här av min man. Spontant. That is why I love him. Love ♥Chokladkaka - Varsågoda!

Så sött. Den lille var hos mormor och morfar i helgen. Hem kom han i söndags. Med bakverk. Egenbakade by him self (och mormor antar vi). Igår var det alltså fikabjudning. Mest åt han nog själv. Om sanningen ska fram.


Stolt som en tupp.


I Own This Shit

Bild på min finis. Napp i. Spelar bilspel på Ipaden. Har katten som huvudkudde. Äger pappans säng. Kan det bli bättre. Dont think so.


Okt. 3, 2011

Jag vet inte vad som händer här. Men min hand ser enorm ut. Grotesk rent ut av. Men det jag skulle säga var. Att Gunilla Persson. Gör mig vansinnig. Jag blir så otroligt provocerad. Hata. Och nej, jag tror inte att hon "off camera" är någon varm, ödmjuk eller hjärtlig person.

Jag ville typ sula (kasta) en blomvas rakt igenom TV:n. Nu gjorde jag inte det. Jag slog av. Gick och la mig. Samt skrev det här meningslösa om min hand. Tillsammans med en här bilden. Som inte ger oss någonting. Sorry för det.


Skinka Räkor Kött Och Sås

Alltså jag vet att det här ser kind of äckligt ut. Även för mig. Men jag måste tipsa om. Versuvio med räkor och kebabkött + mild kebabsås. Så gott. Eller om man är vrålhungrig så är det apgott.

Jag orkade inte ens vänta på att min man skulle natta klart barnet. Utan glufsade i mig som en utsvulten varg. Detta var igår kväll.Idag är det måndag. Och då äter man inte pizza. Utan kyckling i ugn. Eller jag var inte hungrig så jag tog macka. Nuff said om det. Förresten. Hur äter jag egentligen? Börjar tydligen längst bort. Wierd.


Varmt Och Tid

Det sjuka med den här bilden. Att jag är barbent. Den 30 september 2011. Jag är barbent idag också. Den 2 oktober 2011. Är det inte sjukt så säg.


Den 2 oktober alltså. Det betyder att vår son är 2 år och 4 månader. Kanske ännu mer sjukt. Tiden går mina vänner. Tiden går.


RSS 2.0