Älg På Menyn
När vi ändå är inne på temat mat. Som så många gånger förr. I helgen hade vi söta Johanna och Åsa på besök. Mycket uppskattat. Mys, mat och tjejsnack. Alltid lika trevligt.
Och jag bjöd på beuf bourguinon (eller hur det stavas). Med älgkött. Och hemmagjort potatiskmos till. Har ni inte testat det. Gör det. Kanske kan vara det godaste som finns.
Älggrytbitar som fått koka i typ tre timmar med rödvin, lagerblad, buljong, tomatpure, timjan, morötter, salt och peppar. Därefter har man i stekta champinjoner, bacon, lök och vitlök. Koka lite till. Red med maizena och tada. Världens godaste höstgryta. Not kidding.
Sorry för crappy bild men you get the point. Såsen här är - to die for.
Mums, så gott det ser ut! Så skönt att höra att du är på bättringsväg, gumman! Tänker en massa på dig. Puss & Kram!
Det var otroligt gott - attans att ni missade. Tack för omtanke, mår faktiskt lite bättre nu. Kram!