Chilibearnaise

Soft eftermiddag. Soffhäng för killarna. Efter att jag serverat en otrolig middag. Fläskfilé. Hemmagjorda pommes. Chilibearnaise (inte hemmagjord). Har ni inte smakat chilibearnaise? Gör det. Galet galet smaskigt. Lite chilibearnaise kan liva upp vilken eftermiddag som helst. Det är då ett som är säkert.



Emilian fick tyvärr inte någon chilibearnaise. Men han var glad ändå. Satt sött i sin minifåtölj. Som vilken liten bebis som helst. Eller? Kanske han är en superbebis trots allt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Visst är han en superbebis! Kan inte bli annat med en sådan supermamma=)Har superbebisen och supermamman bestämt sig för att komma och hälsa på i Jkpg på torsdag?=)

2010-04-06 @ 18:52:03
Postat av: Charlotte

YES! Såklart, vi har ju bestämt. Ska blir så jäkla kul att se huset och att få träffa dig gumman! Men en vägbeskrivning kanske vore på sin plats =)

2010-04-06 @ 20:18:11
Postat av: Sabbe

Absolut! Inget svårt alls ju. Du kör mot Jkpg. Sväng av motorvägen mot Torsvik. Sväng vänster i rondellen, mot Norrahammar och Taberg. Seven Eleven ligger på högersidan efter bron. Sen är det andra vägen in till höger. Det står Norrahammar 4 km. Kör där ett tag till du kommer till ett bostadområde, Flahult, sväng vänster. Följ vägen till kyrkogården. Andra vägen till vänster,Traststigen. Welcome=) Ska bli så kul! Ni kan komma precis när ni vill.

2010-04-06 @ 20:25:22
Postat av: Charlotte

eh...ok inte alls svårt, hur mycket som helst ju. men det ska nog gå bra, annars ringer jag hem t danne, du skulle väl iväg på fm?



men vi åker runt 10.30 i alla fall. så dyker upp framåt lunch. åh så himla skoj det ska bli. lääängtar!

2010-04-06 @ 21:16:43
Postat av: Sabina

Ska inte iväg på fm nu längre...så ni är välkomna närsom! Bara ring om du inte hittar! Lääängtar också=)

2010-04-06 @ 23:07:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0