Lite Blärk På Allt Idag

Ibland känns livet faktiskt lite såhär. Blärk:it liksom.
 

 
 
 
 

I Can See You

Babyn idag. 2 månader och 20 dagar old. 6240g och 61cm stor kille. Som igår skrattade, enlig pappan. Damn it att mamman missade.
 
 
 
Det fick bli de här bilderna. Från i lördags. På stan. Mamman alone med barnen. Why push it, kan man tycka. Har man inte att göra, ja då skaffar man sig. Svettigt värre.

Today

Har man skött sig någorlunda då lillebror var på BVC. Då får man fika. Uppfostran del 1 - hot och mutor, det enda som verkligen funkar (om ens det ibland). Sorry med det är sant.
 
 
Medan vi satt där i godan ro kom det förbi ett gäng "ungdomar" som "nollades" till universitet. Snacka om att känna sig som en trött gammal morsa. Två kids, barnvagn och diverse attiraljer utspridda kring oss. Medans de hoppade och skuttade med klirrande kassar iförda crazy outfits. Jaja, var sak har sin tid. 
 
Been there done that - ville jag skrika. Men det gjorde jag icke. Jag gick och köpte ischokladsformar i silver i stället. Så det så!
 
Och väldigt dålig bild I know. Men fick ju försöka att vara lite diskret.

Varmt!

Det är viktigt med oven mitts. Det vet 3-åringar. Hm undrar varifrån han fått den infon? Mamman som matlagar månne?
 
 

Paus

En styck vild 3-åring på Kosta Outlet. Här var han dock lugn, tack vare en Iphone. Men annars var han överallt och ingenstans.
 
Till och med så personal fick ingripa och visa honom tillbaka till sina utmattade föräldrar. Suck och stön.
 
 

En Till Pratkvarn i Familjen

Roligast just nu. Snicksnacka i sitt gym.
 
 
 

Badkillen

Nöjd bebis efter bad. Första badet i badbalja (har tidigare fått pats i handfatet) gick strålande. Förutom att mamman lyckades duscha ner hela sig med duschslangen. Till 3-åringens stora förtjusning.
 
Goseplutten

Utan Stödhjul!

Jag vet inte hur gamla ni var när ni lärde er att cykla utan stödhjul. Men jag var a lot äldre än 3 år i alla fall. Nu kanske inte det säger så mycket men än att jag var sen på det. Men min son, han måste vara tidig.
 
Här cyklar han för första gången utan stödhjul. Och se så bra det går, och så lycklig han är. Min stora kille alltså. Tyvärr är det mamman som filmar och det är skakigt som sjutton. Ha överseende med det tack.
 
 
 

♥ Min Lilla Baby A

Mer bilder på mitt lilla . Som bara växer och växer så det knakar. Han är så himla mysig. Mysigaste babyn ever.
 
Igår fick jag känslobryt och började störtgrina för att han var så himla söt och gosig. Plus att jag svär på att han nu kan säga "mamma" - två gånger har jag hör det. Lovar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HemmaPappan

Äntligen leker han med saker som mamman relaterar till. Tjoho vad jag uppmuntrar det här. Och han är så söt med sina (mina gamla) dockor.
 
Pratar bebisspråk med dem (hm undra vart han har fått det ifrån?), gullar med dem och kallar dem babyn. Pysslar om dem, kör dem i vagnen, bäddar ner dem och hyschar åt mig att vara tyst.
 
Jag dör så söt han är.
 
 
 
 
 

Familjeaktivitet

Mamman vill ut och gå. Pappan ville spela golf. Då fick det igår kväll bli en kompromiss. Promme till och på golfbanan med två barn.
 
Inte det ultimata för någon av föräldrarna. Men vi inkasserade en drös familjehängspoäng. Och det var ganska nice ändå.
 

Onsdagmorgon Och Mysbaby

Idag har det varit så jäkla underbart att vara hemma med kid(s). Började i och för sig dagen i panik då jag chockvaknar 07.50 och ingen annan i huset är vaken. Kastar mig upp och in till Emilian, där ligger han och pappan och sover som två grisar. Försöker att få liv i dem. Går sådär. Ut i köket fixar välling, då vaknar i alla fall Emilian och pressar fram ett sömnigt tack. Fixar mig (slänger på keps och träningskläder) då jag har planerat PW med Mia i samband med dagislämning 08.30. Väcker babyn och svidar om honom.
 
Klär Emilian och placerar honom framför Bolibompa. Trixar med vagn, paraply och diverse attiraljer till babyn. Baby klar och i vagn. Emilian beordras att borsta tänder och hjälper honom sedan i regnkläder och skor. På med jackor och mössa (!). Kastar oss ut. Då - "Mamma jag är bajsnödig". Jaha in med Emilian igen, av med allting och upp på toaletten.
 
Pappan? Ja han har masat sig upp ur sängen at last och står nu i duschen. Det är tur att han har flex alltså. Mia fick vänta pyttelite och vi lämnade någon minut sent på dagis. Men ändå ganska nöjd. Det blev PW i skogen och vi kom hem lagom till dagens första regnskur. Babyn sov ytterligare tre kvart så jag hann duscha och käka frulle. Sedan låg jag, resten av förmiddagen, i soffan och kollade på film. Samt myste med min mysbaby. Som är det mysigaste och gosigaste som finns.
 
Här kommer ett av tusen töntfilmklipp som jag dagligen spelar in och skickar till Pappan at work. Och japp, man pratar så här till sin baby. Det är sant. Och jaaaa - babyn heter Adrian jag vet!
 
 
 

Min Man ♥

Och så min snygga man. Som bara blir snyggare och snyggare.
 
 

Ärligt?!

Let´s be honest. Kan jag ha pilotbrillor? Att min man och min stora son kan, det vet vi. Men moi? Dessa är pappans. Som jag har snott. Bra eller inte bra?
 
Annars är ju jag mer för stora svarta i plast. Men nu är mina senaste paj och jag trivs inte riktigt i något av min andra 25 par.
 
Insåg dock just att det kanske inte blir så många fler tillfällen för solisar detta år. Idag - regn.

Årets Sista Grill?

Söndagens afton. Efter att min man spelat golftävling (typ hela dagen) avrundade vi med grillning just me and him (+ en styck baby då).
 
Till förrätt, friterade mozzarellasticks med tzatziki. Bara det att jag inte orkade fritera, utan körde dem i ugn. Inte att föredra. Men med massa tzatziki och vin till blev det nice ändå.
 
Benfri karrékotlett, halloumi, sallad och bea i massor. Mums. Vi satt ute och njöt i solen. Trots en 70 kvadratmeter stor altan satt vi vårt minibord på framsidan. Och babyn låg i sin vagn och bokstavligt jollrade sig igenom hela middagen.
 
 
 
 

Solen Lyser

Kommer ni ihåg det här? Nedan ser ni det färdiga resultatet. Uppgiften vi fick över sommaren. Att dekorera en låda, vilken som helst, med vad som helst. I lådan skulle sedan en sångtext och en sak som symboliserar sången placeras.
 
Emilian valde först låten "Manboy" och "Popular" som andrahandsval. Men då väldigt få 3-åringar kan engelska fick vi skrota dem och han valde "Solen lyser" i stället. Helvete vilket projekt att få fatt i en sol. Men idag på IKEA såg jag solrosor som de skyltat med, efter lite snack fick jag köpa en för 10:-. Som jag sedan styckade sönder och vips så hade vi en glad sol till musiklådan.
 
Tada!
 
 
 
 
 
 
 
Ja sjäva lådan kanske mer blev en Lotta-låda än en Emilian-låda. Men han har minsann valt alla färger själv. Att det sedan bara fanns glitterpapper och boafluff att välja mellan. Det är all me. Men fin va? Erkänn?!

Lights

Sedan har jag ju totalt nördat in på olika redigerings-/effektappar. Och pimpar mina bilder. Min man tycker att jag har went totally crazy med det här. Men jag love. Såklart. Här kommer lite exempel.
 
 
 
 
 
 
 
Och det obligatoriska kollaget in the end. Nu ska jag sluta bombadera med ego-pics. Tjing!
 

Bästa ♥

Såklart blev det sol lagom tills att vi skulle fara hem från Blekinge. Den vilde 3-åringen stannade kvar medans resten av familjen for mot Växjö. Jag har småspanat på en ministrand som man ser från vägen när man kör hemåt och skrek åt min man att här svänger vi in.
 
Sagt och gjort. Apfint och supermys. Babyn sov i bilen medan mamman och pappan tog ett dopp. Vi vet dock inte om det var i hav eller vad det var för vatten (trots googling). Men nu har jag i alla fall badat en gång i år. Och det var underbart. Speciellt underbart att vi kunde ligga och soltorka utan att bli störda av diverse kids som vi har satt till världen.
 
      
 
 
 
Ja ni ser ju så underbart. Och så glad jag ser ut. Bästa stunden på dagen. Lätt.

Hällevik

Jag hade ju bestämt. Att jag igår skulle vara på en strand. Vid ett hav. Och bada. Tyvärr vaknade vi upp till regn. Men det hindrade inte mig. Jag packade picknick och mina två stora killar i en faslig fart. Stuvade in dem i bilen och for från Karlshamn till Hällevik. Mini fick en heldag med mormor och morfar.
 
I Hällevik besökte vi Cissi och Erik. De skulle ha en stuga där. Men det var visst en hel jäkla villa. I alla fall hängde vi på deras strand. Mysigt och folktomt. Tyvärr inte någon sol heller. Regn till och från. Men vi höll ut, det gjorde vi. Och mysigt, det var det. Även om jag inte badade. Alls.
 
 
 
 
 
Här är några av alla bilder. Jag fick låna ett monsterobjektiv av Erik och fotade som en tokdåre.
 
 

I Väntans Tider

Vi väntar på pappan. Färdigpackade och klara. Vad gör man då? Jo mamman tar tusen bilder i spegeln. Bara för att hon kan. E kollar på tecknade pingviner. Och lilla A sover, igen.
 
Gammal dress och nya shoes. Känner mig som blondinbella. Minus blond.
 
 

En Styck Busunge

Alltså den här 3-åringen. Mer vild än tam. Åker in på sitt rum stup i kvarten, på gund av galenskap och otyg. Men söt det är han. Och vi oroar oss inte. Det kommer att gå bra för den här ungen. Det är då ett som är säkert.
 
 
 

Nu Kör Vi

Då var det gjort. Premiärspringtur. Har blivit en och annan PW i sommar, men i förrgår kände jag att det var dags att öka. Sprang. Och så bra det gick.
 
Det var inte snyggt. Det var inte sexigt. Och det var absolut inte vackert. Det var nog mer lufs/jogg än löpning om jag ska vara ärlig. Men det kändes bra, det gjorde det. 4km var nog rätt lagom + lite PW på det. Om jag har träningsvärk? Som fan. Men har löst det genom att promenera mera. Både igår och idag.
 
Men nu gör vi helg. Vi far till Karlshamn och i morgon ska jag bada i havet. Har inte badat en enda gång på hela sommaren så nu är det fan ta mig dags för ett dopp i det blå.
 
 
Här är vi today. Jag och mini.

Mer Mat

Så ännu ett mattips. Det här måste måste ni testa. Ta en påse kycklingben, hugg av själva klubban, marinera och kör i ugnen en annan dag. Stek sedan den delen som blir kvar. Krydda med salt och peppar. Stek bara snabbt så de får färg. Lägg över i en stor gryta.
 
När alla är stekta slå i vitt vin i grytan. Fräääääs. I med grädde och färskost, jag hade både naturell och vitlök/örter. Pressa i citron. Krydda en jäkla massa med citronpeppar, dill, citronsalt och vanlig peppar. Mer vin om så behövs.
 
Häll såsen över kycklingdelarna och låt koka 15 minuter, eller till de är klara. Servera med blomkålsmos, ris, pasta, potatis, broccoligratäng eller vad fan som helst. Bara ni gör det här. Det är galet gott. Och helt ihopkomponerat av mig själv. Try it.
 

Och till slut. Tada! Släng på någon rolig grönsak också, så der det lite roligare ut. Eller så skiter du i det för det smakar så grymt bra ändå. Enjoy!
 
 
 

Gottis

Ännu en matbild. Ljuvlig pannacotta som andas lyx. Fast den är ruskigt enkelt så blir alla alltid oerhört imponerade. Gillar vi.
 
Serverad med riven mörk choklad och egenodlade vinbär. Jag är ju som ni vet, en hejjare på att odla saker.
 
 

Kräftkalas På Gång

Första i år. Kräftor. Svenska och egenkokade av grannfrun. Mums. Alltså jag skulle kunna käka hur många som helst. Love kräftor.
 
Och snart är det dags för vår årliga (2:a året i år) kräftskiva. Hoppas bara att det inte slutar som förra året. Då alla festens kvinnliga deltagare ended up pregnant inom en månad. Förutom en, hon var det redan.
 
 

Pysselverkstad

Vad ska det här bli mån tro? Stay tuned. Vi har glitter precis överallt. Såg nyss att lillebror glittrar som en discoboll. Me like!
 

Dagstur Med Två Kids

Vi var på sjukhuset i måndags. Ni som har träffat E vet att han pratar ganska högt. Vi tänkte att det berodde på att han inte hör riktigt. Alltså skulle det sugas i öronen. Nice va?!
 
Mamman tog båda killarna och åkte buss(!!) in till stan. Måste säga att jag är impad av mig själv. Och av babyn som somnade på garageuppfarten och inte vaknade förrän 4½ timme senare då vi kommit hem och varit hemma en stund.
 
Men vi han med en del. Promme längsmed Växjösjön. Och fotografering såklart. Sedan upp till sjukhuset.
 
 
I väntrummet fanns en stor blixtenbil. Extremt populär. Jag vet inte hur era barn är, men mitt kastar sig ner på golv och ålar runt samtidigt som han brummar så högt att folk kikar fram för att se vad det är för oväsen.
 
 
 
Han var så otroligt duktig hos doktorn. Som fick ut en hel del. Tyvärr pratar han inte tystare för det. Men han kanske hör lite bättre. Och kan lyssna lite mer (I wish).
 
Efteråt for vi till Samarkand och fikade som belöning. Samt shoppade en smula. Som sagt så sov babyn hela tiden. Det tackar vi för. Speciellt då E fick en mängd utbrott och inte direkt skötte sig exemplariskt. Sockerchock månne?!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Älskar Att Bada

Han är ingen badkruka vår kille. Snarare en badnymf. Den store däremot. Inte så villig alls.
 
 
 
 
 
Ett av sommarens inte alltför många bad.

Här Slår Vi Läger

Vi var på picknick i helgen. Hela familjen. Det är lite annorlunda att fara på picknick nuförtiden. Det är en del som ska med om man säger så. När det bara var vi, jag och min man då slängde man med sig en handduk, bikini, vatten, bok och köpte något att äta på vägen.
 
Det funkar inte riktigt så nowadays. Som bilden nedan visar. Det är en hel jävla arsenal av prylar och pryttlar. Vårt läger liksom. Vagn och liggdel, bilbarnstol. Filtar, handdukar till alla, kylväska, ombyten badkläder, skötväska fan och hans moster. Slängde med en bok också. Om jag hann läsa? Två sidor i alla fall.
 
 
Sedan fick vi besök. Mycket närgångna fågelbebisar. Mamman gillar inte och försökte skrämma iväg dem. Det gick sådär. Pappan matar liksom dem. Smart. Not. De blev som tokiga.
 
 
Det är oklart varför den lille har snus i handen. Men han snusar inte, vad vi vet.
 

Jag Och Min Pappa ♥

Picknick i Strandbjörket. Adrian och pappan myser. Bland flugor och bin. Typ. Och med världens godaste blåbärspaj made by Johan. Mums, och jag som inte ens gillar bärpaj. Åt två portioner liksom. Såklart.
 
 
 

Endera Dagen Kommer Han Att Ramla Ner

En sak till om pojkar. Varför ska de klättra på precis allting? Varför kan de inte sitta snällt och rita lite i ett hörn? Ibland i alla fall.
 
Eller ja, nu var det ju så att jag själv först klättrade upp och satte mig på det här staketet, but still, ni fattar.
 

Raising Boys

Två pojkar. Tre och sex år. Då ser det ut såhär. Nästan hela tiden. Jag har då inga minnen av att jag och mina vänner någon endaste gång låg och brottades på mattan.
 
Men min man - det är typ det enda han kan minnas att han och hand vänner gjorde/gör än vid tillfälle. Alltså stor skillnad. Vi kommer se det här alot i vårt hem framöver. Be aware lillebror.
 
Emilian och Love in action.
 
 
 

Adrian 2 månader - Bildbomb

 
Jaaa jag vet. Bildbomb igen. Men jag kan liksom inte välja ut en bild. Som mamma tycker man ju att alla på ens unge är fantastiska. Eller kanske inte dem som han kräks på, men alla andra.
 
Om ni tycker att det är mycket på den minsta? Den store ville inte vara med. Och tar man någon bild skriker han "ta inte för många mamma" vad han nu menar med det.
 
Här är mini i alla fall. Fotogenisk of course.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Läkarbesök

Igår var mini på sitt första läkarbesök, förutom det på BB. Allt gick strålande. Han uppförde sig som en ängel. Skrattade, jollrade, snackade och lyfte huvudet så fint så. Han klämdes på, mättes, vägdes och granskades.
 
Slutsats - han är perfekt. Som om vi inte redan visste det?!
 
    
 
Längd: 59,5cm
Vikt: 5680g
2 månader och 3 dagar gammal
 
 

Five At The Same Time

Vi hade besök i veckan. För en stund. Hade mamman alone hand om fem (!!) killar på en och samma gång. Nu sov visserligen babyn. Och de övriga lekte på Emilians rum.
 
Men ändå. Och visserligen kollade mamman på film med hörlurar. Så det kanske inte var såååå jobbigt. Men ändå liksom. Fem stycken!
 
Liam, Alvin och Leon på besök. Hur rummet såg ut efteråt? Guess!
 
 
 
 
 
 

God Morgon Världen

God morgon. Med betoning på god. Yes finally. Min baby slog rekord. Åt igår afton at 21.00, somnade 22.00 och sov hela natten. Det vill säga vaknade och åt 07.30. Tjoho.
 
För er som inte just precis exakt nu lever med en liten baby kanske detta inte är ett stort event. Men för oss andra, fucking tjoho. Visserligen vaknade han titt som tätt mellan 04-06 för att nappen tappades. But still. Mamman tokglad och pigg.
 
Nu gör vi förmiddag. Det vill säga att babyn har somnat om och den store ser på film. Och mamman tar det väldigt lugnt.
 
 
 
Såhär satt de sedan. Fokuserade på bolibompa. Mina pojkar.
 
 
 

+ 16kg

Ståbräda invigd. Om det är enkelt och smidigt. Inte särskilt. Bara att knuffa vagnen i uppförsbacke kan vara nog så jobbigt. Lägg därtill en vild 16-kilos Emilian och det blir ännu lite mer sport i barnvagnandet.
 
Men den store var nöjd, det var han, nu hade han ännu mer spring i benen när vi väl kom fram till lekplatsen.
 
 
 
 
 
Och japp, han är en spexare vår EmilSmil!

De Lilla ♥:at

Några med bara vårt lilla
 
Som jag har trixat och fixat med. Har helt nördat in på olika redigerings-/fotoeffektsappar. Tröttnar väl eventually.

Me And My Boys ♥

Jag och mina fina pojkar. Vi web cam:ar oss. Så här roligt kan man ha det. En helt vanlig onsdag.
 
 
 

Dagens Varning

Jag gjorde mig till i lördags. Tog babyn på en PW som avslutades med ett stopp på Toftastrand där frallor inhandlades. Min man hade lagt in order om ostfrallor eller frallor med russin i. Med ost fanns inte men det fans med ost/spenat.
 
Alltså tog jag dessa och glad i hågen travade jag hem. Men tydligen hade de alla fel. De var gröna. Formade som kanelbullar. Och smakade blärk. Dagens tips. Be aware of dessa.
 

At Leos

Emilian vet hur det ska gå till. En snygg böna bak på hojjen. Söta Alice skjutsas runt runt. En aning oskarpa bilder då de for fram fort som tusan.
 
 
Detta var en av de populäraste attraktionerna på Leos Lekland.
 
 
 
 

Barnkalas At Leos

Ja just det. Förra veckan var vi och firade Helmer. På Leos lekland. För er som inte vet vad det är - ett megajättehus med allt ni kan tänka er i lekväg.
 
Jättebollhav. Hoppborgar. Studsmattor. Klätterställningar. Cyklar. Gigantiska rutschkanor. Fotbollsplan. Bollskjutningsarena. Och tusen andra saker. Allt byggt för kids. Alltså som vuxen är det inte jättelätt att klättra runt då man får vika överkroppen samtidigt som man böjer på benen och klättrar.
 
Mamman var helt slut efter att ha sprungit efter vild 3-åring i ett par timmar. Och tog till alla föräldrars räddning - nödlögnen att hela placet stängde och att LEO skulle gå och sova.
 
     
 
     
 
     
     
     

Inget För Känsliga Veggisar

Vill verkligen rekommendera helgrillat vildsvin. Så får ni chansen try it. Det är mums. Även om det kanske inte ser så smakligt ut.
Ja jag ser i alla fall glad ut. Störtglad.
Äntligen klart!
Och smaskt. Jag tog inte bara två portioner. Utan två tallrikar till och med, så hungrig var jag.
Tack A-L och Mats för en mycket trevlig kväll. Enda smolket i bägaren var väl att min mans lag vann. Musiktävlingen. Det gillar vi inte.
 

Djurisk På PigParty

Igår var vi hos våra grannar på grisfest. Det vill säga att en gris, eller det var visst ett svin. Vildsvin. Helgrillades på tomten. Jag kände mig djurisk och drog på mig en leopard kvällen till ära.
 
Dessutom. Ännu ett par nya shoes. Även dessa till halva priset. Märkligt är dock - alla mina tre nya par, till halva priset, är i storlek 36. Och jag har 37. Mycket strange allting.
 
 
Här är skorna. Och me. Älskar skorna.

Yesterday

Mycket trevlig dag och afton igår. Fina Stina på besök. Växjövädret visade sig från in allra bästa sida. Därför valde vi 4 krogar vid sjön och uteservering.
 
Drinkelidrinks och god mat. Himla nice. Tills att det började ösregna, såklart. Men vi slängde oss i varsin fåtölj under tak och sippade vin resten av kvällen. Så härligt.
 
 
 
 

MiniShoes

Det måste ju vara millimeterrättvist. Alltså nya shoes åt mini också. Sött som tusan. Pappan? Njae han har skor. Flest av alla faktiskt.
 

Mysbabyn - Bildregn

Det har efterfrågats bilder på mini. Här kommer således supermegabildregn. Så om någon - säg familjemedlem - vill spara/skriva ut/förstora och hänga upp/ersätta andra märkliga bebisbilder där mamman finns med - så är det helt okey!
 
Och vi vet. Han ser sjukt mysig och mumsig ut här. Och det är han. Ni måste måste bara komma förbi och see for yourselfs. Han är väldens finaste och snällaste baby. Goseplutten som man bara vill pussa och krama dagarna i ända. Och det gör vi, eller i alla fall mamman.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja det blev visst en hel del bilder. Mamman went crazy och publicerade alla - trodde ni. Men no, det finns tusentals (eller i alla fall typ 30) till.

Mer Shoes I Familjen

Den här coolingen har idag varit på ännu ett 3-årskalas. Denna gång firades Helmer på Leos Lekland. Återkommer om det. Det var en pärs. Mamman är trött ännu.
 
I alla fall fick vi en stund över efter inhandlandet av present. Alltså blev det shoe-shopping även för Emilian-Smilian. Exakt hur avundsjuka är alla nu? Hm ser dock att han på den stora bilden har sina gamla skor. Fokusera på småbilderna alltså.
 
 
         

New Shoes

Man behöver alltid nya skor. Speciellt om ens man har en 5-timmars golfrunda inplanerat. Då är det banne mig ens skyldighet att prova alla skor som kommer i ens väg.
 
2 par. Halva priset. Som hittat. Jag är sjukt jävla nöjd. Nu ska jag bara skapa mig tillfällen för att bära dem. Kilklackar och träplatå kanske inte lämpar sig bäst på lekplats eller på PWs.
 
Mindre nöjd med detta konstiga kollage. Men jobbar on time då bebis förmodligen vaknar strax. Mormor på ingång. Vild 3-åring stimmar. Och strax ska vi på barnkalas. Så håll till godo.

Huggisar

 
Igår fick vi så äntigen till en fika med Linda, Henke, Moa och lille Leo. Tyvärr togs det ingen bild. Därför får ni hålla tillgodo med huggtandsbild på den vildaste vi har.
 
Mer vild än tam 3-åring. Vetetusan varifrån han har fått sina huggtänder. Tur att han inte bits. Han är rätt söt trots allt. Även i profil.
 
 

Tiden Går Så Fort

Min baby känns så stor nu. Han vill titta sig omkring. Vara med överallt. Gärna försöka att stå på sina knubbig ben. Och snick-snackar mest hela tiden. Han ä ljuvlig. Och jag vill att tiden ska stå still.
 
Nåja, han kanske inte är så jättestor än.

RSS 2.0