Sthlm

Vi är i Stockholm. Har varit här i en vecka. Supernice. Och. Superväder. Strålande sol och megavarmt. Skulle bara säga det.

Player


Min man. Unga år. Mitt i fotbollskarriären. Mycket lovande.


Norge

Vad händer i världen, Norge? Fasansfullt. Läser allt som går. Tänker på alla drabbade. Kan inte förstå. Sorg.

Bygget

Jag förstår att ni undrar hur altanbygget fortskrider. Jodåsåatt. Enligt planerna. Vi bygger. Eller min man bygger. Men jag har hjälpt till med en planka. Och den lille har, mest varit i vägen. Så vi är involverade vi också.






Here it is. Ganska stort blir det. Men ska det va så ska det va eller?


Foto-Time

En sak till bara. Lite bilder. Med olika Iphonekamera-appar. Jag var ju grym förut. Men nu. Holy shit. Ska genast kolla upp lokaler för galleri.






Sorry för tråkiga motiv. Men har liksom bara varit hemma idag.


No Suprise

Middag

Jaha men inte så oväntat. Men nu lämnar vi denna extremdåligamatdagen åt sitt öde. God Natt.


Fin Eller Ful?!

Det är (för mig) stört omöjligt att ta en bra outfit-/egobild. Jag fattar inte hur folk gör. Jag kan då rakt inte. Här är fyra pics. Alla med liknande pose men suddiga och otydliga. Jag blir galen. Fast mest galen blir min man som står och väntar.

Jag ville fota min blus. Som jag var sjukt nöjd med. Tunn transparent. Sval. Puderrosa med små prickar. Krås och knyt framtill. Puffärm, klädda knappar och fint avslut vid handleden. On sale dessutom. Var nöjd alltså. Tills den lille skrek:

"Nej mamma - inte fin. Ta av den mamma."


Dålig Matdag Helt Enkelt

Frukost
   
 EggMcMuffin + McToast + Yoggi + Juice&Te

Lunch
   
Asiatisk Buffé


Helt normalt när man är iväg på semestern. Men. Vi är hemma. I Växjö. Och äter såhär. Skandal. Blir det pizza ikväll ger jag upp. Lämnar in helt enkelt.

Nu. Mer regn.



Äntligen!


Hur cool är jag liksom. Störtcool!


Vad Hände? (Obs - Varning För Lång Text)

Jag vet inte om det bara är jag. Men nu måste jag delge. Har funderat över det här hela dagen. Igår när vi hade spa:at oss klart. Skulle vi in i varsitt omklädningsrum innan avfärd mot värdshuset. Jag hade en mycket trevlig bok till hands och såg fram emot en liten stund i spa:ets foajé. Därför blev jag extra glad då min man annonserade att han skulle ta lång tid på sig i duschen. Liksom skrubba sig ordentligt och verkligen relaxa. Absolut inte stressa.

Jag for då snabbt som tusan in i duschen. Tvättade inte håret, blötte inte ner det ens. Jag vet att det är skumt att inte blöta håret på ett spa. Och att liksom duscha och tvätta håret innan vi kom dit. Men so I did. Alltså gick det ursnabbt i duschen. Ut. På med bodybutter. Hoppade i kläder. En klänning. Cirka tio sekunder. Ner med håret. Borsta, spraya. Fram med smink. Smink smink. Och då var jag redan mejkad. Ja jag vet, inte så himla bra innan ett spabesök men vi släpper det nu va. Mer smink alltså, på det gamla. Parfym och mer spray. Raffsade ihop mina saker, på med skor och sladdade ut i foajén (börjar gilla det ordet). Hinner inte mer än att ta ett glas vatten och kasta mig ner i en fåtölj förrän min man arrives. Vafan!

Han säger att han riktigt sölade och tog långt tid på sig med allt. What?! Jag var mitt snabbaste och kom ändå typ bara tre minuter före honom. Hur hade det då sett ut som jag skulle tvättat hår. Blåst, lockat, plattat. Sminkat från grunden samt haft fler än tre klädesplagg. Då hade vi vart där typ än eller?

Ja vad ville jag säga med det här? Att män han någon inbyggd snabbgen? Som de i och för sig vägrar att använda när det verkligen är bråttom. Att kvinnor tar långt tid på sig. Och då är jag ändå snabbast jämt. Av alla mina vänner. Vad händer? Hjälp mig. Jag kan inte sluta tänka på det här. Jag blir galen. Tokig. Jag fattar ingenting. Är jag inte vrålsnabb längre?


Min Finaste


GuöVärdshus

Efter vårt spa:ande for vi till ett värdshus. Guö. Mycket trevlig miljö. Nu regnade det dock en smula. Men vi satt inomhus. Under kristallkronor.

Åt vitlöksbröd med tapenad. Fisk- och skaldjurssoppa. Kladdig brownie med grädde. Vitt vin. Och herregud jag rullade typ därifrån.
Men gott var det.
 
Min fina fina man. Jag och mitt vin.

  
Min mat. Glömde såklart fota brownien. Men den var av mörk choklad. Med valnötter i och tjock glansig chokladkräm on top. Ljuvlig.

 
Outside. Foto by me. Och av en dansk tant.


Spadag

Vi har spa:at oss. Jag och min man. Det var underbart nice. Vi bubblade. Bastade. Badade. Och softade i riktig relaxmiljö. Supermegaskönt. Här kommer bildkavalkad.


Typisk spabild från foajén (eh foajén liksom).


Min man simmar.


Jag i utomhusbadtunna. Ser mupp ut för det stänkte så förbannat av bubblorna.


Supersuddig/immig bild på min man som spänner sina muskler typ.


En sista spa/vy- bild.

RonnebyBrunn. Väl värt ett besök om ni har vägarna förbi.


Världens Snyggaste Killar

Jag vet inte om jag har visat den här förut? Men den är så rolig att jag gör det igen i så fall. Min och Ericas lista. Alfabetiskt. Världens snyggaste killar. Observera världens. Och killar - inte män.  

Vi var nog fjorton år då den författades. Därav Niclas Olund och Måns Nathanaelsson. Men vad Arnold Schwartsnegger och Charlie Sheen gör på listan, det vetefan. Tre killar från vår verklighet kvalade minsann in. Stor eloge till M Inkinen, T Andersson och M Åström.

Hoppas att ni kan se trots dålig bild. Ni med aj fööön fixar väl lätt och ni andra får zooma bäst det går. Good Luck och gott skratt.


Sternö

En fin strand. Där lilla familjen i princip var ensamma. Awsome.



  
Summer-time.


Lyx

Vi lever ett lyxliv. Lyxsemester. Vi befinner oss i Blekinge. Solar och badar. Leker och myser. Äter gott. Bor i en nybyggd friggebod. Det bästa med det? Att den lille sover inne i stora huset med mormor och morfar. Det ger mamman och pappan underbar nattsömn med sovmorgon varje dag. Hör ni - varje dag. 

För att spä på det lyxiga ytterligare. Idag ska vi till RonnebyBrunnSpa. Därefter till GuöVärdshus för lunch/middag. Utan den lille at all. Egentid och vuxentid tillsammans. Supermegalyx. För även om den lille är underbar och fantastisk på alla sätt och vis. Så behöver vi time apart. För allas skull.

Nu kanske det här blev alldeles för klämkäckt och lyckligt? Då kan jag slänga in att igår tjafsade vi som sjutton. Om vem som stod närmast berget som den lille klättrade upp på. Och således vem som borde plockat ner honom. Förutom det är allt rosenrött och lyxigt.

Hepp Hepp!


Sol Och Bad Och Gris

Told you. Att det skulle bli sol. Och att jag skulle bada i havet. Dock gjorde jag inte det just här. För här har jag linne på mig. Det blev lite bråttom. Den lille for i som en raket. Tur att han fick med sig simringen. Som han så nöjd guppade runt i.

Det blev flera dopp för just den lille. Mamman och pappan fick turas om. Men vi simmade en smula vi också. Och kastade gris. Vem som blev den största grisen är tyvärr inte så svårt att gissa. Fuck.


Vild 2-åring - Bevis På Kärlek

Har ni någonsin försökt att underhålla en, mer vild än tam 2-åring, i en sommarstuga, då regner vräker ner utanför, i två dagar? Inte det optimala. Mamman och den lille har vänt in och ut på alternativen. Fysiskt och psykiskt slut.

Som tur väl, anlände pappan lagom till övertröttheten. Två är alltid fler än en. Nu får det banne mig bli sol. I morgon ska jag bada i havet. Och fira att jag och min man har varit kära i fem hela år. Fem år. Tror att det får bli lite värdshus- och spabesök. Det är viktigt att fira sin kärlek.


SSS

Sol, sommar och semester.

Sämre kan man ha det. Jag på bild (looking kind of odd). I bakgrunden skymtas min man och min son. I en gummibåt.


My Boys

De två coolaste killarna jag vet.




Redo för båttur.


Hedda

Hedda kom inte med i kollaget. Och hon ska hämtas på måndag. I Karlskrona. Men hon är min. Bara min.




Jag ska sitta i henne jämt. Och aldrig. Aldrig slänga kläder på henne. (Inte varje dag i alla fall).


Juli 9, 2011

Jag vet inte hur jag ska sammanfatta den här födelsedagen riktigt. Men den har varit underbar. Fantastisk. Härlig. Allt som är vackert liksom. Jag har blivit ordentligt firad av min man och min fina familj.

Bjöds på hotellfrukost. Shopping på stan. Solade i trädgården. Detta varvades med fina presenter allteftersom. Jag och min man for mot Karlshamn. Lunchade vid en stand. Möttes av vår söta son. Det blev en tur i båt på havet. Läcker middag och vitt vin. Nu. Mer vitt vin. 

Här kommer ett litet kollage. Av min dag. Och av mina presenter. Parfym. Nyckelskåp. Två berlocker till mitt Pandora-armband. Matheus-tallrik. Matberedare (typ en miljon vuxenpoäng). Pengar. Tesil. Sammetsfåtölj. Spegel. Första delen i mitt sminkbord (som är under konstruktion). Just det ja. Jag grattade mig själv med en Iphone4 och en prickig klänning.  


Ja jag är mer än supernöjd. Plus tack till alla söta som grattat mig här, på fb, via sms och tele. Ni är bäst.


It`s My Birthday

Min sista födelsedag. Som tjugonånting. Sorgligt och tragiskt. Men ett helt år kvar. Det ska firas. Just nu firar bara jag. Min man ligger sovande bredvid mig. Min son är hos mormor och morfar. Vi ska käka lite födelsedagsbrunch och sedan fara mot havet vi också. Mot Karlshamn.  

Men först: Vad e d för en dag. E d en vanlig dag? Nej d e ingen vanlig dag! För det e min födelsedag. HURRA HURRA HURRA!


Illustrerar denna grymmedag med passande bild. Att det står Greta på paketet....jaja...jag har ju inte fått några paken...än...


With My Gudfar

Niklas och Emilian tar igen sig efter flera dopp i det blå. Tro det eller ej.


Den Lille In Heaven

Gissa om den här lille killen var nöjd eller?!





Han syns knappt men nog sitter han där allt. Och nej. De for inte långt. Bara en vända på gårdsplanen.


Puss Puss

Inte den lilles första puss faktiskt. Tjejtjusare som han är. Så otroligt söta. Midsommaraftons kväll. With Alice.


Och en kram.


Lusläsarna

Det här är så fint. Mina killar. Bokmalar. I like. Den lille kör tegelstenspocket. På engelska. Inte illa för en 2-åring.


More Me

Nu är det mycket jag. Det är för att jag varit själv väldigt länge. Fokus på mig. Men igår kom mina killar äntligen hem. Total lycka. Ska fixa över pappans alla semesterbilder strax. Men tills dess.

En till bild på mig. Där jag skulle demonstrera mina lockar. Gick ganska bra. Förutom att ögonen är åt fel håll. Men hey. Man kan inte lyckas jämt.


Tacosallad Tack

Jag är skithungrig. Sjukt sugen på det här. Tacosallad från i lördags. Med guacamole och salsasås. Härligt. För en såslover som jag.

Just idag mindre sås. Makrill till lunch. Måndagsnyttigt.


Inte mindre hungrig nu nej.


Vickning Som Slutade Med Vrickning

Ofta man lyckas trampa snett och vricka foten när man. Står helt still. Dricker vatten. Håller sig i en bardisk. Men jovisst. Det lyckas såklart jag med.

Nu får jag halta runt, som en skadeskjuten höna, på jobbet. Inte helt optimalt. Man skulle kunna tro att det var en vild och galen girls night out-kväll. Och ja det var det. Men inte fotvrickargalen. Eller tydligen.

Finns väldigt få fotobevis. Här är två suddiga. Sedan hamnade vi väl i dimman på riktigt.

   
Jag lockar hår. Stina fotar.


To Short?

MMS-Message to my man. Lördag kväll.

To Short?


Trots att han tyckte det var ok längd, tog jag mitt förnuft tillfånga. Krängde på mig strumpbyxor och svettades hela natten lång.


RSS 2.0