Pest Eller Kolera

Bästa leken. Om du var tvungen att välja?! Tvungen. Att ligga.
 
Ove Sundberg
Reidar Dahlén
Sten Frisk
 
 
 
Sara kände nog här att det var ett omöjligt val.
 
 

Magisk Mat

Måste återkomma till maten. My god. Till förrätt åt jag en fisksoppa som var svingod. Men varmrätten. Fantastisk. Mycket positivt överraskad. Ändock lämnade jag ingen dricks, för att jag inte fattade hur jag skulle trycka in beloppet.
 
Pepparstek, friterad potatiskkaka med svecia och örter, något kryddsmör och bea. Jag säger det igen - herregud. Bästa på länge.
 
Så. Jävla. Gott

Min Glittrane Lördag

Igår tog min man med sig båda kidsen och for till Sthlm. Han är grym min man, utan problem stuvade han in dem i bilen och körde upp. Det hade gått skitbra.
 
Jag tog då tillfället i akt. Heldag och kväll på stan med galej. Började med make over at 13:00. Hoppade på bussen at 15:00. Första glaset vin på PM at 15:30. Koncert med Petra Marklund at 17:00, magiskt - kanske det inte riktigt var, men 4 av 5 toast.
 
Middag med vinpaket at 19:30 på Piazza. Maten sedan, den var magiskt, herregud så gott. Lite Corona på det, med lime. Sedan PM igen, mer vin. Och tvisel, så himla trevligt. Slirade därifrån at 01:00 - två val, dansa en timme på Grace eller gå till mycket märkliga Bishops för en sista öl?! Helt otippad blev det Bishops.
 
Kanske inte my cup of thea men man ska inte vara rädd för nya saker. Jag drack massa vatten och glittrade så väldigt att det blev kommenterat. Tror att det var nyttigt för bishoparna - att få se på lite sparkling, för en gångs skull. 
 
Here is me - sparkling!


 
Bara älskar min paljettkofta. Sjuttiofem kronor. Vilket fynd!
 
 
 

Hur Blev Det Här Då?!

Äta på en penna. Ingen bra ide. Inte alls.
 
 
 
 

Vänd På Dygnet Perhaps?!

Den här babyn vi har alltså. Ibland undrar man hur det är ställt. Han trilskas om nätterna. Gastar och har sig. Han vaknar svintidigt om mornarna.
 
Och sedan ser han ut såhär. Om dagarna. Ett tips babyn, sov på nätterna. Sov längre på mornarna. Just saying!
 
 
 

Summering

Jag jobbar. Och umgås med min familj. Så mycket mer blir det inte. Jag far runt en del också. I Sverige. I veckan var det Borås. Nästa vecka Jkpg följt av Gbg och sedan Sthlm en del.
 
I alla fall så har vi det bra. I helgen var vi bortbjudna till exempel. Vi hyste ner våra kids i varsin vagn. Dinerade på Fyllerydsvägen och slirade hem framåt 01. My god så vilt.
 
Och på nu på lördag blir det koncert. För mamman. Petra Marklund minsann. Killarna far uppåt för sportlovshäng med släkten. Så nu vet vi, vad vi gör. Och vad vi kommer att göra.
 
Jag ser i alla fall ut precis som vanligt. Och med ljus och prickar - lite bättre till och med.
 

 
 

Små ❤:an

De små hjärtana. En fick mössa och vantar. Den andre fick pyjamasbrallor, minibiljardbord och uppblåsbara boxningshandskar.
 
Precis vad man vill ha på alla dag, right?!
 
 
 

Alla ❤ Dag

Så himla härligt att komma hem efter jobbet. Mina killar i full färd med värsta lyxmiddagen. Levande ljus (som I love) överallt. Vin upphällt. Present på min tallrik.  Har inte jag den bästa familjen ever liksom?!
 
Mumsig kyckling med mycket så (love sås) och ris. Min man hade freestylat i köket. Har jag sagt att han är grym. Min man. På typ allt han tar sig för. 
 
Därför fick han också present idag. Småkillarna fick även de paket. För att de alla är mina hjärtan.
 
 
 
 
 
 
 
 

Tröttmössan!

Ibland är man trött. Då måste man ta sig en tupplur. Spelar liksom ingen roll vart. Eller i vilken outfit.
 
 

Jag Äter Allt!

Igår gjorde jag mat åt babyn. Det såg inte gott ut. Inte alls .Stackars babyn tänkte jag. Men han åt. Som vanligt. Smaskens med broccolimos och mixade makaroner med biff.
 
Det ser inte direkt lockande ut enligt mig.
 
Babyn som äter allt. Iförd pyjamas fastän det är lunchtime. Ve och fasa!

Vilket År Är Det Egentligen?

Ni som har hängt med ett tag vet, att i samband med att vi köpte och började renovera vårt hus, besökte vi detta fruktansvärda place cirka en miljon gånger. I am talking about K-Rauta.
 
Då hade vi alltsom oftast med oss en liten bebis. En Emilian. Igår hade vi ingen Emilian med. Bara en liten bebis.
 
Snacka om flashbacks. En bebis i samma babyskydd, med samma jacka, mössa och byxor. Wierd känsla. Både en och två gånger fick jag för mig att det var en Emilian i vagnen.
 
Spanarna. Här kikas det på duschväggar.
 
 
 
Hello Adrian är det ju. Nya skor i alla fall. Annars får han ärva det mesta. Lillebror.
 
 
 

Bebbisarna

Efter att jag after workat/ druckit vin. Blev jag upphämtad och pizza var beställt. Vi for hem till Fredrik och svullade i oss. Min pizza var rätt äcklig tyvärr. Men jag åt upp den ändå. Såklart.
 
Bebbarna åt ingen pizza. De röjde mest runt. Gullpluttarna. Så himla mysig ålder nu, 8 månader båda två. Här har Adrian dessutom fått till någon slags tuppkam, eller han kanske anammade det där med hajtema?!
 

AW

Äntligen lite After Work med mina dundertrevliga kollegor!

 
 

Hajar Inte

En tjej ~18 med gråmålat ansikte och mohawkfrisyr står i vagnen. Vid en hållplats stiger tre av hennes vänner på, alla har de varsin pajform i händerna.

Tjej 1 (utbrister plötsligt efter en stunds konversation): Pajtema? Jag trodde ni sa hajtema!

 


The Weekend

Hur härlig helg?! Underbar. Vi har fått med precis allt som sig bör ett veckoslut. Mysigt fredagsmys. Lugn lördag. Promme med vänner samt fika och sällskapshäng. Smörgåstårta och candy + mello-fucking-di-festivalen (som iofs innehöll extremt kassa låtar).
 
Långfrulle och slappesöndag med en hel del utomhusaktivitet i fint väder. Tacos som avslutning på det hela. Nu blir det soffan med min man. Hoppas att våra barn bestämmer sig för att sova tidigt. I wish!
 
Blandade bilder från lördagens promme.
 
 
 
 
Det enda vi inte hann med. Ett dopp i den här vaken. Trots att bastun var bokad. Kanske nästa helg?!

Look At Me!

Pappan show off:ade som vanligt. Stiligt och lite sexigt. De hasande spåren är mina. Jag åkte nämligen inte.
 
Mina skrillor är hemma hos mamma och pappa. Har förmodligen inte använt dem sedan högstadiet. Kanske börjar bli dags.
 
 
 
 
Och så babyn då. Han stod här., och sov. I princip hela tiden. Pluttisen.

Life With Kids 3

Hur fan lär man sin unge att åka skridskor. Tips mottages tacksamt. Han var duktig och kämpade som tusan. Det är inte lätt det där.
 
 
 
 
Här kom bästa dagiskompisen farandes. Han hade lärt sig helt själv. Först på inlines och sedan på skridskor.
 
Ja skuggan I know. Men ungefär såhär såg det ut alltsomoftast. Vi måste nog ha en annan taktik.
 
 

Life With Kids 2

Trots att mamman inte är direkt förtjust i ouomhusaktiviteter. Speciellt inte at winter time. Så var det urtrevligt idag.
 
Nere vid sjön. Vi packade två vagnar med kids, skrillor, picknick och diverse allsköns stuff man kan tänkas behöva. En dag at sea liksom.
 
Jäkligt stark sol. Fin skugga fick jag till också.
 
 

Life With Kids 1

Mysig frukost. Jovisst. En söndag. At 07:32. Livet med barn. Det startar tidigt. Varje dag.
 
Om man studerar bilden riktigt noga. En liten lillebror som kikar upp bakom de stora killarna.
 

Ibland Får Jag Mina Idéer

Back to the smörgåstårta. Vet att man egentligen ska göra den och låta den stå till sig ett dygn typ. Men eftersom att jag är den otåligaste personen i typ hela världen.
 
Jag la ihop den, lät den stå i två timmar, innan jag dunkade på garneringen. Min man sa att den typ smakade som hans mammas. Och det måste vara bra betyg då han tycker att den är godast i hela världen.
 
Första lagret. Tonfiskröra. Andra lagret. Räk- och kräftstjärtsröra med röda korn och massa dill. Plus smet runtom innan den fick stå till sig i kylen.
 
Under uppbyggnad. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Men hey min första ever!
 
 
 
Ja jag tycker ju inte om smörgåstårta men den här. Den var grym. Såklart!
 
 

Kundvagnsbilen

Out of nowhere. Bestämde jag mig för att göra en smörgåstårta. Jag som inte ens gillar smörgåstårta. Very wierd alltså.
 
Tog min stora son och for till affären. Han skötte sig exemplariskt. Travade snällt med sin mamma på H&M, Lindex och GinaTricot. Sedan fick han åka kundvagnsbilen inne på Maxi också. Lycka.
 
 
Vi körde på en rätt många andra kunder, då mamman har lite svårt att bedömma fordonets längd. Och trots att Emilian skrek "tuuuuut" och "flytta på er".

Mer Bilder På Babyn

Eftersom att han är så fantastikt mysig. Ännu fler bilder på vår lilla baby. Som alltid är urenkel att fota.
 
Här stilar han med sin lek-napp (den duger inte som sovnapp).
 
 
 
 
Snart 8 månader minsann!

Bara Spelar

Den store ja. Han ser mest ut såhär om kvällarna. Begravd i olika spel på Iphones eller Ipad:en.
 
Herregud. Och ja, han är tusen gånger bättre än sin mamma någonsin kommer att bli.
 

Kryper (Snart)

Stora framsteg sista dagarna. Snart kryper babyn på riktigt.
 
Som han övar. Duktig. Och söt. Och fin. Och gosigast i hela världen.
 
 
 
 
 
Babyn Adrian!
 
 

Pappas pojke. Bästa babyn. Söt som socker.
 
 

Bästa Fredagens Mys

Det är verkligen skiftbyte på Hedvägen. Min man styr med allt här hemma. Disk, tvätt, städ, mat och barn. Och alla nätter. Han är såklart grym. Störtskönt vill jag lova. Fantastiskt underbart.
 
Jag?! - Ja jag jobbar. Som tusan. Idag var jag i Älmhult och flängde. Hann till och med med en lunch hemma på Östergatan 47. Bästa fiskgratängen och en kort stund med mamma och pappa. Mysigt.
 
Nu är det bästa fredagsmyset. Lite lätt svängde jag ihop färskostfyllda baconinlindade kycklingfiléer i ljuvlig sås. Vitt vin (inhandlat i Älmhult) och levande ljus. Snälla söta barn och snart blir det chips - "om de inte hinner att bli för gamla" - Emilian 2½ år.
 
Have a nice weekend!
 
Me not today men one day.
 
Den finaste tröjan, men drapering i ryggen, försökte fota bra. Det gick mindre bra.
 

RSS 2.0