Mer Mat

Så ännu ett mattips. Det här måste måste ni testa. Ta en påse kycklingben, hugg av själva klubban, marinera och kör i ugnen en annan dag. Stek sedan den delen som blir kvar. Krydda med salt och peppar. Stek bara snabbt så de får färg. Lägg över i en stor gryta.
 
När alla är stekta slå i vitt vin i grytan. Fräääääs. I med grädde och färskost, jag hade både naturell och vitlök/örter. Pressa i citron. Krydda en jäkla massa med citronpeppar, dill, citronsalt och vanlig peppar. Mer vin om så behövs.
 
Häll såsen över kycklingdelarna och låt koka 15 minuter, eller till de är klara. Servera med blomkålsmos, ris, pasta, potatis, broccoligratäng eller vad fan som helst. Bara ni gör det här. Det är galet gott. Och helt ihopkomponerat av mig själv. Try it.
 

Och till slut. Tada! Släng på någon rolig grönsak också, så der det lite roligare ut. Eller så skiter du i det för det smakar så grymt bra ändå. Enjoy!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0