Lördagsfesten

I lördags var vi på födelsedagsbaluns. Hela familjen. Den lille var enda barnet. Och han tog det med ro. Höll hov. Som vanligt. Och. Fick sista ordet. Även när andra talade.

Maten. Ja herregud maten. Födelsedagsbarnet himself är kock. Hans sambo jobbar på konditori. Ni kan ju gissa. Grillat (japp det grillades utomhus i typ tusen minusgrader) lamm, entrcote och kyckling. Serverades med en buffé av pastasallad, potatissallad (med bacon), vanlig sallad, tomat/mozarellasallad, olika kalla såser, och bröd. Mamman åt som en tok. Åt upp den lilles mat också. Han vägrade nämligen att äta allt utom brödet. What a waste liksom.



Efter dryga två timmar for mamman och den lille hem. Det blev nog lugnast så. För alla inblandade. Speciellt med tanke på att pappan kom hem runt fyra snåret.

Det bästa. Fick med mig efterrätter hem (nio bitar!). Tre olika sorters bakelser/tårtbitar. En chokladdröm, chokladkaka med chokladmousse och chokladkräm on top. En paj med bananfyllning och chokladkräm. En ljus kaka med något krämigt och kanske coccos ovanpå. Säkert heter detta något mycket mer och förfinat. Men ni ser ju själva på bilden. Perfekt lördag. Kom hem i tid till melodifestivalen också. Den lille tyckte att Eric Saade var bäst (eller var det mamman?).


Japp det är en Corona som syns i bild. Mamman firade lite alone när den lille somnad. Är det lördag så är det.


Kommentarer
Postat av: Channi

hahah kul att ni kom!!!!!!!! det finns fortfarande dessert kvar!!!!

2011-02-22 @ 20:20:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0