Varning För Idyll - 1:a Advent

Första Advent. Och tillika vår förlovningsdag. 3 år idag. Inte illa. Dagen började med soffhäng för mamman och den lille. Pappan styrde mot Idrottskliniken och träning inför beach 2011 (suck, och igår var det längdskidåkning, man får ångest, I know).


Därefter lunch och promenad i snöstorm. Ja, ni läste rätt. Snöstorm. Pappan hävdade att det var varmt och mysigt ute. Och vi, mamman och den lille trodde honom och släpade oss ut. Det var vidrigt. Men ganska skönt när vi väl kom in. Här ser ni hur glada och mysiga vi såg ut under färden.


Därefter påbörjades jakten på julsaker, pynt och musik. Det gick sådär, men en stjärna och lite annat krimskrams kom upp. Och tack vare Spotify blev det både Jingle Bells och All I Want For Christmas Is You. Detta i bakgrunden då lussebullsbaket drog igång. Mamman och den lille i varsitt förkläde.

   
I med mjöl och jäst. Och vips. Dubbel storlek på degen. Den lille kollar (fingrar).
 

Här bakas det för fullt. Vi skämdes nästan så idylliskt allt var. Julmusik. Tända ljus. Rosigt barn i förkläde. Stämningsfull brasa i kaminen. Och. Förlovningsdag. To good. Nästan på.


Hrm ja just det. Det rosiga barnet. Han åt mest deg och russin. Egentligen. Men ändå. Och de färdiga bullarna. De såg faktiskt utvecklingsstörda ut. Men i alla fall.  

Bästa 1:a advent i år. Lätt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0