K A O S

Kaosdagen från helvetet. I ett par dagar har jag haft lite svullnad i ögat. Övre ögonlocket, i ögonvrån, in mot näsan. Inte tänkt så mycket på det, utan mest stört mig då det ömmar. Plus att jag inte kunnat sminka mig.

Så igår blev det värre. Mer irriterat och svullet. Ringde 1177 och de sa att jag skulle kontakta jourläkarcentralen på lördagen (idag) då v-centralen redan hade stängt. I morse hade allt blivit värre. Svullet ögonlock. Ont som tusan. Irriterat och allmänt jobbigt. Trots receptfri mjukgörande kräm som Ronnie köpt åt mig.

Såg dessutom suddigt och ville helst ha ögat stängt. Köra bil ingen ide liksom. Tyvärr skulle Ronnie jobba på återvinningsstationen via sin idrottsförening och for kl 9. Jag ringde jourläkarcentralen och de ville att jag skulle komma omgående. Ringer Ronnie som lovat köra mig. Nähä ingen täckning på återvinningsstationen. Kommer till telefonsvar direkt. Ringer sjuttioelva gånger. Börjar gråta. Har ont. Emilian är galen. Han kletar bl.a. kokt ägg över hela köket och sig själv. Samt springer runt och skriker.

Ringer min supersnälla granne. Hon är en ängel. Kör mig och Emilian, först till återvinningen för att meddela Ronnie om läget, och sedan till jourläkarcentralen. Emilian är totalt omöjlig. Jag ser knappt och har ännu mer ont. Vi väntar i väntrummet. Emilian springer runt som en tok. Skriker och är allmänt vild. Jag vill ärligt talat typ dö.

Då bajsar han ner sig. Toppen. Då jag åkt ifrån både blöjor och våtservetter. Plus blivit meddelad att doktorn kommer snart. Får vänta i ett undersökningsrum. Emilian pillar på allt. Välter saker. Förstör inredningen. Löper amok helt enkelt. Jag får tag på Ronnie som genast ska åka hem och hämta blöjor och komma och hämta oss.

Han ringer dock upp igen. Och har inga nycklar hem. Men vafan. Blir skogstokig på Emilian som förutom att han stinker bajs. Beter sig som ett adhd-barn på speed. Doktorn kommer. Kan knappt undersökas så ont gör det. Försöker samtidigt hålla koll på vilddjuret. Har en infektion/inflammation på ögonlocket. Ska få salva. Glömmer fråga om painkillers då Emilian än en gång välter något.

Får be en sköterska om en blöja. Inte det lättaste att sedan byta på honom. Utan våtservetter. Med ett öga. Plus svinont i det andra ögat. Vrålar som en galning. Emilian störtgrinar. Ronnie kommer äntligen. Jag är då så arg och irriterad att jag skriker att det inte blir något lördagsgodis, ever!

Far till Apoteket. Får min salva. Åker hem. Ronnie måste tillbaka till återvinningen. Eftersom jag inte hann äta någon frukost. Kastar i mig kalla kokta ägg. Mår skit. Emilian superjobbig. Kletar nu kaviar över hela sig, mig och i pappans säng. Tror jag. Orkar inte undersöka saken närmare.

Jag skriker mest hela tiden. Emilian gråter och är omöjlig. Allt är fuck. Och inte har ögat blivit bättre. Till slut somnar han. Jag ringer om painkillers, får inga. Har nu mycket mer ont. Allt har blivit värre. I morgon blir det akuten och ögonläkaren där.



Här är han. Redo för förstörelse.


Kommentarer
Postat av: Cissi

Förlåt Lotta men herre gud va roligt!

Stackars dej. Och Emilian. Och Ronnie. Men mest dej. ;)

Hoppas ögat blir bättre snart.

Kramar

2012-04-01 @ 11:54:42
URL: http://pajje.eu/~cissi/
Postat av: Martina

Ja förlåt mig med men skrattar så tårarna rinner när jag läser detta.. Fantastiskt men ja fy faaan vad jobbigt!. Fick han inget godis??:)

2012-04-01 @ 16:09:30
Postat av: Charlotte

Ja okey det kanske är ganska roligt. Såhär i efterhand. Men just i den sekunden jag inser att Emilian bajsar, och att jag inte har några blöjor, och att vi blir uppropade, och att jag inte får tag i Ronnie, och att han inte har några hemnycklar. Då ville jag bara dö!



Har varit där igen idag. Salvan hjälpte inte. Doktorn vet inte vad det är för fel. Infektion, inflammation, eller ngt helt annat.



Ska till ögonspecialist i morgon. Men fick penicillin nu i alla fall. Och jo han fick lite lite godis. Men han fick minsann höra att han inte skött sig - at all.

2012-04-01 @ 17:20:33
Postat av: Anonym

2012-04-01 @ 17:33:02
Postat av: Sabina

Hahaha=) Stackars Lotta, men som sagt herregud så roligt det låter! Tack för att du delar med dig=)

2012-04-01 @ 19:34:38
Postat av: Charlotte

Ja jo - NU är det lite roligt ;) dock bör alla bli varse, It Will happen to all of you!! Kanske inte just exakt detta. Men liknande stuffs ;)

2012-04-01 @ 20:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0