ÅsaStinaSabinaSandraJohanna

Åh bästaste helgen med absolut bästaste tjejerna. Emilian har haft fullt upp. Inte varje helg som övervåningen ockuperas  av fem blondiner. Han var i sitt esse som ni förstår.


Här är vi. Jag (inte blond). Johanna. Stina. Sandra. Sabina. Åsa.

Vi har lunchat på stan. Shoppat. Fikat. Promenerat i förort. Besökt en styck gravid A-L. Ätit megagod mat. Smaskat efterrätt. Druckit vin i massor. Skrattat. Fnissat. Ylat åt gamla foton. Sovit lite huller om buller. Ätit megafrukost. Promenerat lite på det. Gjort köttfärssås och ätit igen.

När alla for hem blev det tomt och tyst (pappan hade tennistid). Mamman och den lille tuppade helt sonika av. Powersov i härliga två timmar. Åh vilken underbar helg. Den kommer vi att leva länge på. Thanks alla inblandade. You rock!


Kommentarer
Postat av: Sabina

Åh, tack själv sötaste Lotta! För underbar mat och härligt sällskap! Underbart att få umgås med alla flickor + bästaste Emilian! Kramar i massor!

2010-10-04 @ 19:40:20
Postat av: Sandra

Stort tack själv, det var en av de bästa Växjö-helgerna på länge. Att komma till Sandsbro blev en ny grej, jag slapp nog lite av den där "Växjö-ångesten" som jag ff ibland har kvar. Hälsa dina pojkar, hoppas på snar reunion. Love Sandy

2010-10-19 @ 12:22:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0