Ögontrubbel

Igår var då ingen rolig dag. Den började i och för sig bra. Med utflykt för E och babymassage för A. Men där någonstans på utflykten, i skogen, kom det en pinne farandes. In i ögat på min Emilian. Fick akut fara och hämta hem en otröstlig son. Som trots glass, godis, hallon, alvedon och bacon (i den ordningen) inte blev bättre.
 
Så under grabbarnas eftermiddagslur fick jag (efter att pratat med v-centralen) slita upp dem, stuva in dem i bilen och fara till ögonmottagningen på sjukan. Sådär populärt. Och sådär populärt att få vänta i väntrum (med mycket bra barnhörna dock) i över en timme.
 
Inte lätt att bygga tågbana med en hand. Och lillebror verkar också ha ont i ögonen. 
 
Lagom tills att det var vår tur. Båda killarna ledsna och ilskna. Inte helt lätt för mamman, eller tant doktorn att undersöka en tokvrålande 3-åring. Samtidigt som det finns en tokvrålande 3-månaders i samma rum. Phu.
 
Till slut kunde det konstateras att det fanns en liten rispa på hornhinnan. Inget direkt farligt, självläkande med vila och en bra ögonsalva. Att droppa i den där salvan tog sedan mamman och sjöterskan X antal minuter, under vilda protester och skrik. Lägg därtill skrik från babyn at the same time. Jag är matt än.
 
Båda skrek och grät sedan genom hela sjukan, till apoteket och tillbaka. Inte förrän E fick välja vad han ville i kiosken blev det lite lugn och ro. Han valde för övrigt två kinderägg. Ett till sig själv och ett till pappan (?). Fast väl hemma var visst båda äggen till honom själv.
 
Men han var duktig. Det var han. Sötaste lilla Emilian.







Kommentarer
Postat av: Martina

Stackars Emilian och stackars bebis.. Och stackars mamman!!.. Puh..

2012-09-14 @ 12:26:44
Postat av: Charlotte

så här i efterhand när han mår bra igen - så var det nog mest synd om mamman =)

2012-09-14 @ 14:46:19
Postat av: Martina

Helt klart!!.:)

2012-09-15 @ 13:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0