Svettigt Dop

Just det ja. Vi var ju på ett dop också. I lördags. Efter en hektiskt morgon och ett mycket trevligt besök hos Åsa, Andreas och Henning på Skånegatan. For vi något stressande (som man alltid är när det ska tajmas mat-och sovtider), trots bra tidsplanering, mot Tyresö.
 
Väl i våra finkläder (för dem som inte hade glömt sina hos syrran då) och med fixade frisyrer landade vi i kyrkan. Där skulle pappan vara gudfar och gå in med korset och hela faderullan. Alltså blev mamman lämnad alone med vild 3-åring och sovande baby. So far so good. Med då det hela körde igång med dånande orgelspel blev såklart babyn chockväckt och tokrädd. Lika med gallskrik. Fick lämna vild 3-åring i kyrkbänk med snälla Eric, Lena och AnnaClara. Dock ville inte vild 3-åring stanna där.
 
Lite jobbigt då babyn krävde mat just i detta ögonblick dessutom. Fick hiva in honom till faster Cattis och Niklas, medan jag satte mig på huk i kyrkogången och blandade till ersättning med två olika flaskor (kallt och varmt vatten) och pulver, sedan lyfta tillbaka gallskrikande baby i vagn och trycka in flaskan. Phu han blev tyst.
 
Dock var ju jag rätt låst där. Så ingen hejd på vild 3-åring. Som tyckte att, springa runt framme vid prästen var en bra idé. Det och att ligga lite på altarringen. Varför inte liksom. Pappan var upptagen med att hålla dopljus och fotograferas, så den vilde 3-åringen fick hållas. Sorry för det alla inblandade. Men David blev döpt i alla fall.
 
Vild 3-åring och bebis som äntligen är mätt. Framme vid altaret skymtas pappan och dopföljet samt präst.
 
Helt plötsligt har det tillkommit en figur i följet. En vilding.
 
Niklas och Gina som fick sin David döpt till slut.
 
Obligatorisk dopbild.
 
Suck. Och suck på de dåliga bilderna. Hade endast en hand och en Iphone att fota med. Tanken var nog att jag skulle ta fina bilder med den riktiga kameran men det var lite to much att begära med tanke på alla omständigheter.
 
 

Kommentarer
Postat av: Martina

Hihi puh låter svettigt!. Tur vildingen är söt som en karamell så han kommer undan med sina upptåg!.;)

2012-10-22 @ 17:30:52
Postat av: Charlotte

Det var en svettig och irriterad mamma som sedan vräkte i sig av buffén och blev glad igen =)

2012-10-22 @ 19:32:50
Postat av: Charlotte

Men han är allt annat än söt under sina upptåg, jag blir galen på honom!

2012-10-22 @ 19:33:26
Postat av: Martina

Ja det är inte mycket en buffé inte kan råda bot på!.;) hihi galen tänk när den lille också springer!. DÅ blir det svettigt!!;)

2012-10-22 @ 20:13:28
Postat av: Charlotte

Vill helst inte tänka på det!! ;)

2012-10-22 @ 20:19:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0