Knöldag På Dagis

Det var knöldag på dagis idag. Så vi stannade hemma. Jag och sonen. Myspys. Då regnet öser ner. Vi har hängt i soffan med långfrulle och bolibompa. Sedan såg mamman BB på TV4-play medan den lille kikade Nickelodeon. Det var förmiddagen det. Mellis och tupplur (endast den lille) på det.

Allvarligt försök till ommöblering/omdekorering. Slutade med att mamman blev helt slut. Och hemmet ser nu en smula besynnerligt ut. Väntar på dom ifrån pappan. Tvätt, disk, mat och dammsugning check. För att sedan mamman skulle få en lugn stund framför OC och Unga Mödrar på TV. Den lille mutades med Yakari på SVT-play.

Här har ni bilder på det. Bästa. Hörlurar på, så mamman slipper barnprogramsljud. Det var denna dagen det. Nu. Inväntar vi fadern. Och sedan blir det kyckling i ugn med kantareller och bacon.

     


Kommentarer
Postat av: Cissi

Nu får du förklara Lotta, vad är en knöldag? :/

2012-04-11 @ 20:46:01
URL: http://pajje.eu/~cissi/
Postat av: Charlotte

Charlotte om Knöldag På Dagis:

Haha - det är när personalen ska iväg/studiedag/annan dag då ordinarie tider ändrad. Exempelvis idag skulle barnen hämtas efter lunch, alltså kl 11.



Kände att, eftersom vi lämnar 09 så var det ingen riktig mening att ta dit honom alls för två timmar = knöldag ;) knölig dag på dagis.



Detta kommer du också att uppleva och lära dig mer om. När lillskruttan blir större ;)

2012-04-11 @ 21:03:09
Postat av: Cissi

Aha okej. Då förstår jag. =) Tack för infon. hihi

2012-04-12 @ 11:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0