På Restaurang

Vi åt härliga trerätters på Bacchus Källare. Det var gudomligt gott. Det vita vinet var underbart. Den lille uppförde sig som en prins. (Nästan). Alltså väldans trevligt. Maten. Herregud maten. Jag åt:

Förrätt: Klassisk Toast Skagen på handpillade räkor toppad med löjrom.

Varmrätt: Grillad Oxfilé. Örtbakad tomat. Rostad smålök. Balsamicosky. Potatispure smaksatt med vitlök.

Efterrätt: Presentation av choklad. Mörk chokladfondant. Mjölkchokladmousse och vitchokladbrulée.

Herregud igen alltså.

   
Hm, vad ska vi äta nu då? Nä nu vilar jag mig lite här. Bäst att sitta hos farfar.

Den lille var exemplarisk. Precis vad man kan begära av en ett och halvtåring på finrestaurang. Ibland gjorde han små avstickare. Dock kan man alltid muta med pepparkakor. Och vinna några minuters frid och fröjd. Over all. Underbart.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0