Nyårsafton

Of course åt vi en fabolous dinner på new years eve. Menyn.

Förrätt:
Kräftstjärtar och halstrade pilgrimsmusslor. Serverade med en liten sallad på ruccola, avocado, tomat, gurka, fetaost. Pricken över i:et. Ringlad balsamico.

Varmrätt: Helstekt oxfilé. Vitlöksdoftande krämig potatisgratäng. Blandsallad. Chilibea. Tresorterspepparbea. Tzatziki. Och. Rödvinssås.

Efterrätt: Vit chokladmousse med en mängd bär.

Tyvärr finns inga bildbevis på maten. Som smakade gudomligt. Med det finns lite andra bilder. Here they are.
 
    

   

Special thanks to: Pär. Caroline. Alva. Johan. Emma. Niclas. Ronnie. Emilian.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0