Inskolning - Check!

Då är vi klara med inskolningen av den lille. Stort tack till mormor som varit hos oss i en och en halv vecka. Stort tack. Emilian älskar (eller i alla fall gillar starkt) sitt dagis. På morgonen när vi säger att nu är det dags för dagis. Då sladdar han ut i hallen och river fram sina ytterkläder. Han stänger av tv:n (japp vi kör Bolibompa på mornarna) och ser uppfordrande på sin mamma. Hon måste ju skynda sig.

Allt har gått galant. Inte en tår. Bara en hej då kram. Han stormar sedan fram och kastar sig in bland barn och underbar personal. Än så länge är det bara sju barn på avdelningen Fjärilen. Emilian. Greta. Alva. Gustav. Elsi-Lou. David. Ellie. Skönt med lite mindre grupp så här i början.

För mamman är det en smula konstigt. Att den lille har ett eget liv. Med sovstund. Mellis och middag. Hur ska det här gå. Mamman vill vara med honom jämt. Eller nej förresten. Inte när han är irriterande och omöjlig. Japp, det händer också. Men oftast är han. Alldeles. Alldeles. Underbar. Mitt barn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0