BVC - Specialistläkargruppen

2½-års kontroll på BVC idag. En mängd frågor och små "test" för den lille. Som svarade duktigt på allting. Han hoppade när han skulle. Sparkade boll på "rätt sätt". Ritade på det gröna pappret. Räknade kritor. Berättade vad hans kompisar heter och vilka böcker han gillar. Visste vilka djur som heter vad, samt hur de låter. Och han hade alla rätt på vad som fanns i hemliga väskan. Mamman mycket stolt. Helt galet stolt faktiskt. Och imponerad. Och tårögd också ja.

Den lille väldigt road och intresserad. Skojsigt med frågesport liksom. BVC-sköterska blev sedan något förvånad när hon frågade - vilken av bilarna som var den stora bilen? Den lille tvärsäkert. "Audin". Och vilken är den lilla bilen? "BMW:n". Som om det skulle vara något svårt. Överkurs minsann menade hon. Jag vet - vi har ett A-barn. Nu kan mamman kanske inte ta så mycket cred för just bilmärkesinformationen. Men pappan kan.

När Pippi-väskan kom fram. Briljerade han till slut med att kunna hela texten till "Här kommer Pippilångstrump". I rätt tonart. Eller det vet jag inte, jag kan inga tonarter. Innan vi for hem fick vi en reflex och en glittrande sköldpadda som belöning. Wow.






Kommentarer
Postat av: Lyn

Det är så roligt att han svarade med bilmärken :)

Vem annars om inte vi som föräldrar som ska vara galet stolt? Heja på!

2011-12-17 @ 00:27:16
Postat av: Charlotte

Precis! ;)

2011-12-18 @ 20:34:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0